Οδηγίες για σύμβαση με ΔΕΗ

 Όσα μέλη επιθυμείτε να συμμετέχετε στη διαδικασία ηλεκτρονικής εξόφλησης λογαριαμών ΔΕΗ, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Να τυπώσετε τρία (3) αντίτυπα της Σύμβασης ΣΕΠΠΠ-Εισπράκτορα.
 
2. Αφού διαβάσετε το κείμενο της Σύμβασης, να συμπληρώσετε ευκρινώς:
  • την τρέχουσα ημερομηνία, στην πρώτη σελίδα
  • τα στοιχεία σας, στην πρώτη σελίδα
  • τον αριθμό μέλους που έχετε στον ΣΕΠΠΠ, στην τέταρτη σελίδα
  • να μονογράψετε στο τέλος κάθε σελίδας και
  • στην τελευταία σελίδα να σημειώσετε ολογράφως το ονοματεπώνυμό σας και την πλήρη υπογραφή σας
3. Να επισυνάψετε έναν αντίγραφο βεβαίωσης έναρξης επιτηδεύματος από την Εφορία.
 
4. Να επισυνάψετε μια φωτοτυπία της πρώτης σελίδας ενός βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού ταμιευτηρίου της Εθνικής Τράπεζας, όπου θα αναγράφονται ευκρινώς ο αριθμός λογαριασμού και ο αριθμός IBAN (προφέρεται "άιμπαν"). Ο δικαιούχος του λογαριασμού να είναι στο όνομα του φυσικού προσώπου ή -σε περίπτωση Ο.Ε.- στην επωνυμία της Ο.Ε..
 
5. Τα τρία αυτά αντίτυπα, τα ταχυδρομείτε στη διεύθυνση (με χρέωση αποστολέα):
 
Σ.Ε.Π.Π.Π.
Μάρνη 56
104 37
Αθήνα
 
Αφού τα στείλετε, ο ΣΕΠΠΠ θα ελέγξει τα στοιχεία σας και, εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα τότε θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας. Αλλιώς, μετά από λίγο καιρό θα παραλάβετε υπογεγραμμένο το ένα (1) από τα τρία αντίτυπα, μαζί με δυο αυτοκόλλητα σήματα ενημέρωσης του κοινού για την ηλεκτρονική εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ (καθώς και την ταυτότητα ή βεβαίωση μέλους του ΣΕΠΠΠ, εάν δεν την έχετε ήδη παραλαβει). Η αποστολή γίνεται με χρέωση παραλήπτη.
 
ΜΗΝ συμπληρώνετε ένα αντίτυπο και μετά πάτε να το βγάλετε φωτοτυπίες για να το ταχυδρομήσετε. Πρέπει όλα τα αντίτυπα να είναι συμπληρωμένα από εσάς και όχι από το φωτοτυπικό μηχάνημα.
 
Για να στείλετε τις συμβάσεις, πρέπει να είστε μέλος του ΣΕΠΠΠ. Εάν δεν είστε μέλος, τότε ΔΕΝ μπορείτε να συμμετέχετε στην ηλεκτρονική εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ.
 
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας.