Συμφωνία για την ένταξη και νέων Εισπρακτόρων στη δραστηριότητα εξόφλησης λογαριασμών της Δ.Ε.Η. την 18 Ιουλίου 2011

 Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2011 19:18

 
Προϋποθέσεις και διαδικασία συμμετοχής
 
Κατόπιν επαφών του Συνεταιρισμού με τη Δ.Ε.Η. Α.Ε. και αφού κρίθηκε απολύτως ικανοποιητικήη έως τώρα συνεργασία μας για την είσπραξη και, κυρίως, για την απόδοση των εισπραχθέντων λογαριασμών στην επιχείρηση, συμφωνήθηκε να ενταχθούν και νέοι Εισπράκτορες στις εξοφλήσεις από τη Δευτέρα 18η Ιουλίου και εφεξής.
 
Πρωταρχικό ρόλο στην σημαντική αυτή εξέλιξη (κάθε δραστηριότητα που συμβάλλει στο να έλθει νέος κόσμος στις επιχειρήσεις μας ή να παραμείνει και να εξυπηρετηθεί περαιτέρω η υπάρχουσα πελατεία μας), διαδραμάτισε βεβαίως, η συνεργασία του Συνεταιρισμού και των Μελών με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, με τη συμμετοχή και την εγγύηση της οποίας αποδίδονται ήδη κατά μέσο όρο δύο εκατομμύρια ευρώ την εβδομάδα, πάντοτε έγκαιρα και σύμφωνα με τις συμβατικές μας υποχρεώσεις.
 
Δικαίωμα να συμμετάσχουν σε αυτήν τη διεύρυνση των εισπρακτικών σημείων θα έχουνΟΛΑ τα Μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π. που θα περιληφθούν στο σχετικό Παράρτημα Εισπρακτόρωνπου θα υποβληθεί στην αρμόδια Διεύθυνση της Δ.Ε.Η. την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 μαζί με την Εγγυητική Επιστολή που θα καταθέσει ο Σ.Ε.Π.Π.Π. την ίδια ημέρα.
Για να κατοχυρώσετε συμμετοχή θα πρέπει:
 
  A. Να έχετε καταρχάς υπογράψει με τον Σ.Ε.Π.Π.Π. τη Σύμβαση Εισπράκτορα λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος. (Αν δεν το έχετε κάνει, παρακαλούμε πατήστε εδώ για πληροφορίες και για εκτύπωση της Σύμβασης, η οποία θα πρέπει να αποσταλεί στον Σ.Ε.Π.Π.Π. το αργότερο την Τετάρτη 6 Ιουλίου. Η εκκαθάριση των λογαριασμών Δ.Ε.Η. γίνεται κάθε Τρίτη (για ότι εισπράχθηκε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα) και κάθε Παρασκευή (για ότι εισπράχθηκε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη).
 
  B. Να έχετε ανοίξει στην Εθνική Τράπεζα τον ειδικό ατομικό λογαριασμό σας, σύμφωνα με την Εγκύκλιο (Συνδεθείτε στην περιοχή μόνο για Μέλη για να διαβάσετε τη συνέχεια της ανακοίνωσης – υπενθυμίζουμε ότι για τη σύνδεση στην περιοχή χρειάζεται η εισαγωγή στο πεδίο «όνομα χρήστη» του Αριθμού Μέλους, με τόσα μηδενικά μπροστά ώστε να αποτυπώνεται ωςπενταψήφιος π.χ. 00100. Και στο πεδίο «κωδικός» εισάγετε τον μυστικό εννεαψήφιο κωδικό, που αναγράφεται στην κάρτα σας ή στη βεβαίωση Μέλους).