Ψηφοφορία για τη Σύμβαση του ΣΕΠΠΠ με τους εισπράκτορες ΔΕΗ

Σάββατο, 06 Φεβρουάριος 2010 21:04

 
 Η ψηφοφορία για την επικύρωση της σύμβασης που θα υπογράψει ο Σ.Ε.Π.Π.Π. με τα μέλη του τα οποία επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην είσπραξη λογαριασμών καταναλωτών της Δ.Ε.Η. δυστυχώς προχωρά με πάρα πολύ αργούς ρυθμούς.
 
Μόλις ξεπέρασαν τους 100 οι ψηφίσαντες ως και την δεκάτη πρωινή του Σαββάτου 6/2/2010. Αν και όλοι οι μέχρι στιγμής ψηφίσαντες καταθέτουν θετική ψήφο, εντούτοις δεν είναι δυνατό να θεωρηθεί η σύμβαση ως εγκριθείσα. Εξ αυτού, η ψηφοφορία θα συνεχιστεί και σήμερα, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το πρωί της Κυριακής 7/2/2010 και από την Δευτέρα 8/2/2010 θα παραλαμβάνονται οι αιτήσεις στη Μάρνη 56 αλλά, φυσικά, θα εξεταστούν οι αιτήσεις ΜΟΝΟ όσων συμμετείχαν στη ψηφοφορία, αφού για τους υπόλοιπους συμπεραίνεται ότι δεν επιθυμούν αυτή τη δραστηριότητα.
 
Για όσους δεν συμμετάσχουν στη ψηφοφορία αλλά αποστείλουν αίτημα ένταξης στη δραστηριότητα εξόφλησης λογαριασμών της Δ.Ε.Η., θα συνεδριάσει το Δ.Σ. την προηγουμένη της Γενικής Συνέλευσης (Σάββατο 6/3/2010) και την απόφαση του θα την καταθέσει στην Γ.Σ. προς συζήτηση και έγκριση. Κι αυτά όλα γιατί αποτελεί αδιαπραγμάτευτη θέση της διοίκησης του Σ.Ε.Π.Π.Π., η συμμετοχή στον Συνεταιρισμό ενεργών μελών και όχι αδιάφορων, που αποσκοπούν μόνο σε οικονομικά οφέλη.
 
Επίσης προσωπικά ευχαριστώ τους δεκάδες που προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν την οργάνωση του Σ.Ε.Π.Π.Π. (γιατί η διοίκηση κρίνει πως είναι πολύ νωρίς ακόμη να επιβαρυνθούν τα μέλη με μισθούς υπαλλήλων). Η προσφορά τους όμως δεν είναι δυνατό να γίνει δεκτή, μιας και απαραίτητη προϋπόθεση έθεταν να βοηθούν από …το πρακτορείο τους! Έτσι απαλλάσσονται και οι μοναδικοί δύο (2!) που έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Σ.Ε.Π.Π.Π. χωρίς καμιά άλλη προϋπόθεση. Τους ευχαριστώ ξεχωριστά. Και δεσμεύομαι σε όλους πως μετά την αποχώρηση μου από τη διοίκηση του Σ.Ε.Π.Π.Π. στη Γ.Σ. της 7ης Μαρτίου 2010, θα βοηθώ τον Σ.Ε.Π.Π.Π. σε ότι μου ζητηθεί, από …την καρέκλα του δικού μου πρακτορείου.
 
Αν άλλοι σας έσπρωξαν στην ανευθυνότητα για να έχουν την ευχέρεια να διοικούν αυτοί χωρίς να είναι υποχρεωμένοι σε λογοδοσία απέναντι σας, λυπάμαι αλλά δεν έχω καμιά διάθεση να συμμετάσχω στη διαιώνιση μιας απατηλής εξουσιαστικής δημοκρατίας, που σας βολεύει να την υπηρετείτε και να την κατακρίνετε μόνο στα λόγια, δήθεν γιατί αυτοί που αποφασίζουν για σας, δεν λαμβάνουν καθόλου υπόψη τα συμφέροντα σας. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ…
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.Π.Π.
Κίμων Κλωνάρης