Έτοιμη η δοκιμαστική φάση είσπραξης λογαριασμών Δ.Ε.Η.

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010 18:41

 
Για λίγες ημέρες στο site του Σ.Ε.Π.Π.Π. θα είναι αναρτημένες οι οδηγίες για την εγκατάσταση του προγράμματος είσπραξης λογαριασμών καταναλωτών της Δ.Ε.Η..
 
 
2. Στείλτε mail (υποχρεωτικά από το e-mail που έχετε δηλώσει στον Σ.Ε.Π.Π.Π. αλλιώς δεν σας αναγνωρίζει το πρόγραμμα) στο seppppsupport@gmail.com με το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό μέλους.
 
3. Εντός 24ων ωρών θα λάβετε ένα link για να κατεβάσετε το πρόγραμμα, ένα user name(όνομα χρήστη) και password (κωδικό πρόσβασης) και τον 9-ψήφιο κωδικό που θα χρησιμοποιείτε και για τις συναλλαγές σας με την Ε.Τ.Ε.
 
Μόλις εγκαταστήσετε το πρόγραμμα, είστε έτοιμοι για εικονική εξόφληση λογαριασμών Δ.Ε.Η. ώστε να αρχίσει η εκπαίδευση σας. Τις συναλλαγές αυτές θα παρακολουθεί και η Δ.Ε.Η., γι’ αυτό ο Σ.Ε.Π.Π.Π. ζητά, ιδίως από τους πράκτορες που ήδη εξοφλούν λογαριασμούς, να σκανάρετε και να εξοφλείτε καθημερινά όσο το δυνατό περισσότερους λογαριασμούς (από τα εξοφλημένα ή ανεξόφλητα αποκόμματα που έχετε στα χέρια σας). Έτσι θα αποφύγουμε την ανάγκη ειδικού πιλοτικού προγράμματος και θα επιτύχουμε αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία έχει ζητήσει: να ξεκινήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ.
 
Η συμμετοχή όλων όσων ενδιαφέρονται για την εξόφληση λογαριασμών καταναλωτών Δ.Ε.Η.είναι υποχρεωτική.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.Π.Π.
ΚΙΜΩΝ ΚΛΩΝΑΡΗΣ