Σύντομη ενημέρωση των Μελών ενόψει Δεκαπενταύγουστου
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011 14:47
 
Την Παρασκευή 5 Αυγούστου πιστώθηκαν στους λογαριασμούς Ταμιευτηρίου των Μελών οι αμοιβές από την εξόφληση λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος για το μήνα Ιούλιο, ενώ από τις 16 έως και 19 θα αποστέλλονται στις ηλεκτρονικές σας διευθύνσεις και οι εκκαθαρίσεις που βάσει ΠΟΛ εκδίδονται κάθε μήνα.
 
Παρακαλούμε όσοι δεν έχετε αποστείλει ακόμα λογαριασμό στον οποίο θα καταβάλλεται η αμοιβή σας, καθώς και τη βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος (φυσικού προσώπου ή εταιρίας) να το πράξετε το συντομότερο δυνατόν (φαξ: 210 5236367).
 
Οι εξοφλήσεις λογαριασμών συνεχίζονται κανονικά και όλο τον Αύγουστο, με απρόσμενα μάλιστα αποτελέσματα, αφού παρόλο ότι διανύουμε μήνα αδειών, εντούτοις η κίνηση του Δικτύου για το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου είναι υψηλότερη από αυτήν του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου (κατά 12.000 λογαριασμούς), γεγονός που αποδεικνύει ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές εμπιστεύονται τον Σ.Ε.Π.Π.Π. και τους συμβεβλημένους Πράκτορες – Μέλη του για την εξόφληση των λογαριασμών τους. 
 
Το σύστημα των εξοφλήσεων θα λειτουργεί κανονικά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου (για όσους Πράκτορες παραμείνουν στα Καταστήματα τους το Σαββατοκύριακο) και οι εισπράξεις θα κατατεθούν κανονικά την Τρίτη 16 Αυγούστου, ημέρα εκκαθάρισης. Υπενθυμίζουμε ότι οι Τράπεζες είναι κλειστές τη Δευτέρα, συνεπώς όσοι έχετε υψηλή κίνηση αυτήν την περίοδο θα πρέπει να το προβλέψετε στην κατάθεση της Παρασκευής 12 Αυγούστου.
Αν προκύψει ανάγκη για ακύρωση λογαριασμού το διάστημα αυτό, θα πρέπει να αποστείλετε το σχετικό μήνυμα μέσω του Τεχνική Υποστήριξη στο site και να το επιβεβαιώσετε την Τρίτη το πρωί στον Σ.Ε.Π.Π.Π., ώστε να ακυρωθεί.
 

Να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς θα αναρτηθεί η Σύμβαση Εισπράκτορα λογαριασμών της Ε.Υ.Α.Θ. και οδηγίες για τη συμπλήρωση και τη σύναψη της. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική διαβούλευσημε τα Μέλη για την επιλογή του ποσού της προμήθειας που τελικά θα εισπράττεται από τους καταναλωτές. Και τέλος, θα ανακοινωθεί και το νέο προμηθευτικό πρόγραμμα του Σ.Ε.Π.Π.Π. για τα Μέλη, το οποίο θα εξυπηρετεί και διαφημιστικούς σκοπούς των δραστηριοτήτων μας.