Προμήθεια διαφημιστικών φακέλων φύλαξης αποκομμάτων δελτίων και αποδείξεων λογαριασμών

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2011 14:28

 
Συνεχίζοντας ο Σ.Ε.Π.Π.Π. τις προμηθευτικές του δραστηριότητες (μετά την περσινή  πρώτη επιτυχημένη προμήθεια 700 τηλεοπτικών δεκτών υψηλών προδιαγραφών σε ειδική τιμή), επέλεξε για επόμενη προμήθεια ένα καθημερινό προϊόν, που η πλειοψηφία των Πρακτόρων προσφέρουν στους πελάτες των καταστημάτων τους ως επιπλέον εξυπηρέτηση, κυρίως όμως για λόγους διαφήμισης της επιχείρησης και των παιχνιδιών που διαθέτουν στο κοινό.
Πρόκειται για τα ειδικά πλαστικά φακελάκια φύλαξης των αποκομμάτων των δελτίων των Τυχερών Παιχνιδιών, στα οποία θα μπορούν να φυλάσσονται από τους πελάτες και οι αποδείξεις εξόφλησης των λογαριασμών τους στα σημεία του Συνεταιρισμού.
 
Προωθούνται τα παιχνίδια της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., αλλά πλέον η διαφήμιση θα περιλαμβάνει και την δραστηριότητα ηλεκτρονικής εξόφλησης λογαριασμών από τους συμβεβλημένους Πράκτορες - Μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π., πρωί – βράδυ και Σαββατοκύριακα. Υποστηρίζεται έτσι η βασική μας εργασία του Επαγγελματία Πράκτορα Τυχερών Παιχνιδιών και επιπλέον επιδιώκεται να γίνουν οι δραστηριότητες του Συνεταιρισμού ευρύτερα γνωστές στο κοινό.
 
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται καταρχάς στα Μέλη, μπορούν όμως να επωφεληθούν και οι Πράκτορες που δεν είναι ακόμα Μέλη του Συνεταιρισμού, όπως ακριβώς είχε γίνει και με την οικονομική προσφορά των τηλεοπτικών δεκτών.
Το σημαντικότερο όμως σε αυτό το προμηθευτικό πρόγραμμα είναι ότι έχει την στήριξη της Εθνικής Τράπεζας, η οποία θέλησε να εμφανίζεται και το δικό της σήμα στην προβολή των δραστηριοτήτων του Συνεταιρισμού πανελλαδικά, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δημιουργική συνεργασία και τους στενούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ Σ.Ε.Π.Π.Π., Εθνικής και Μελών. Η συμμετοχή της Εθνικής θα αποτυπώνεται στα φακελάκια με τον χρωματικό συνδυασμό μπλε και κίτρινο.
 
Για το προϊόν των διαφημιστικών φακέλων, ο Σ.Ε.Π.Π.Π. πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα έρευνα αγοράς, ζητώντας την υποβολή προσφορών από εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων και των διαφημιστικών ειδών. Το Διοικητικό Συμβούλιοέλαβε υπόψη το σύνολο των προτεινόμενων όρων, δηλαδή την ποιότητα του υλικού, την ποσότητα των τεμαχίων, την τιμή, τον χρόνο και τον τρόπο παράδοσης και έκρινε ως περισσότερο συμφέρουσα την προσφορά της εταιρίας «Partner» με έδρα τη Θεσσαλονίκη (Κομνηνών 93- Ωραιόκαστρο), την οποία και απεδέχθη.
 
Ειδικότερα:
 
Οι φάκελοι είναι μεσαίου μεγέθους (9,50 Χ 16,00 εκ.), διατίθενται σε τρία χρώματα (μπλε σκούρο με λευκή εκτύπωση, κόκκινο με λευκή εκτύπωση και κίτρινο με μπλε εκτύπωση των στοιχείων), το πάχος του υλικού είναι 0,26mm για το χρωματιστό μέρος και 0,14 mm για το διαφανές. Ο συνδυασμός του κίτρινου με το μπλε αφορά τους φακέλους των Μελών που εξοφλούν λογαριασμούς (δεν γίνεται αναφορά στη Δ.Ε.Η., μια και πολύ σύντομα ξεκινούν οι εξοφλήσεις Ε.Υ.Α.Θ., ενώ θα ακολουθήσει και ο Ο.Τ.Ε.). Τα υπόλοιπα Μέλη, αλλά και Πράκτορες – μη Μέλη, θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ και των υπόλοιπων συνδυασμών:
 
fakelaki1small fakelaki2small fakelaki3small fakelaki4small fakelaki5small fakelaki6small fakelaki7small
 
(κάντε κλικ επάνω στις εικόνες για μεγέθυνση)
 
Για κάθε παραγγελία θα κατασκευάζεται ξεχωριστή μακέτα. Στη χρωματιστή όψη αναγράφονται τα στοιχεία κάθε Πράκτορα (το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, η περιοχή και το τηλέφωνο) και παρουσιάζονται τα κυριότερα παιχνίδια της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., όπως φαίνεται και στις αναρτημένες μακέτες.
Επιπλέον, προστίθενται οι παρακάτω πληροφορίες ανάλογα με την κατηγορία:
 
- Αν πρόκειται για Μέλος που δραστηριοποιείται στην ηλεκτρονική εξόφληση για λογαριασμό του Σ.Ε.Π.Π.Π., διαφημίζεται η παροχή της υπηρεσίας στο κοινό με τη συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (μπλε- κίτρινο).
 
- Αν πρόκειται για Μέλος μεν, που όμως δεν είναι ακόμα ενεργό, διαφημίζεται η ιδιότητα του Επαγγελματία Πράκτορα - Μέλους του Σ.Ε.Π.Π.Π.(χωρίς το σήμα Ε.Τ.Ε. – επιλογή χρώματος).
 
- Και αν είναι Πράκτορας που δεν είναι Μέλος, προστίθεται στο κάτω μέρος της μακέτας η προτροπή προς το κοινό για ‘υπεύθυνο παιχνίδι’ (με επιλογή χρώματος).
 
Οι παραγγελίες θα γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Σ.Ε.Π.Π.Π. με τη συμπλήρωση και την αποστολή της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας, η οποία έχει ισχύ παραγγελίας (πληκτρολογείτε τα ζητούμενα στοιχεία και πατάτε ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Αμέσως θα εμφανιστεί μήνυμα επιτυχούς αποστολής ή όχι – μπορείτε να παραγγείλετε από αυτήν τη στιγμή).
 
Η συγκέντρωση και η διαχείριση των παραγγελιών, η επεξεργασία των στοιχείων και η παράδοση τους στην Partner για εκτέλεση θα γίνουν από τον Σ.Ε.Π.Π.Π., με σκοπό να διασφαλιστούν οι όροι της προσφοράς (τεμάχια, ορθότητα στοιχείων, παράδοση, τιμή).
 
Τιμή
 
Για κάθε παραγγελία ΕΩΣ 500 τεμάχια, ο Σ.Ε.Π.Π.Π. εξασφάλισε την τιμή των 114,00€ συν Φ.Π.Α., για τα οποία θα εκδίδεται τιμολόγιο (επειδή η τιμή είναι ενιαία για ΕΩΣ 500 τεμάχια, συμφέρει βεβαίως να κάνετε χρήση της προσφοράς για τον μέγιστο αριθμό).
Το κόστος αυτό είναι τουλάχιστον 20% χαμηλότερο από τις ισχύουσες τιμές λιανικής και δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες του Συνεταιρισμού να διαπραγματεύεται και να εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές της αγοράς τόσο σε προϊόντα και αγαθά που διευκολύνουν την καθημερινότητα της δουλειάς μας, όσο και μελλοντικά για την προμήθεια τεχνολογικού και άλλου εξοπλισμού με σκοπό τον συνολικό εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των επιχειρήσεων όλων των Μελών.
 
Παράδοση,  παραλαβή και πληρωμή
 
Όσον αφορά την παραλαβή των διαφημιστικών φακέλων, η Partner έχει την έδρα της στο Ωραιόκαστρο και ειδικά για τους Πράκτορες του πολεοδομικού συγκροτήματος του Δήμου Θεσσαλονίκης συμφώνησε να παραδώσει η ίδια τα δέματα χωρίς καμία επιβάρυνση για την μεταφορά. Περιοχές στις οποίες αναλαμβάνει να παραδώσει η εταιρία τα δέματα στους Πράκτορες είναι οι: Θεσσαλονίκη, Πυλαία, Καλαμαριά, Πανόραμα, Θέρμη, Λαγκαδάς (και Γερακαρού), Τριανδρία, ?γιος Παύλος, Συκιές, Νεάπολη, Πολίχνη, Σταυρούπολη, Ευκαρπία, Ωραιόκαστρο, Εύοσμον, Ελευθέριο-Κορδελιό, Σίνδος και Μενεμένη.
 
Για τις εκτός των ανωτέρω περιοχές, οι ίδιοι οι Πράκτορες θα μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία της εταιρίας τις παραγγελίες τους, αφού πρώτα έρθουν σε επικοινωνία με την εταιρία (στα τηλέφωνα 2310 690608 και 6932 661110 – Τσιτιρίδης Νικόλαος).
Για παραδόσεις στα υπόλοιπα μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδας και στα νησιά, τα έξοδα αποστολής των δεμάτων χρεώνεται στον παραλήπτη. Η πληρωμή θα πραγματοποιείται επιτόπου με αντικαταβολή στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης με την Partner μεταφορικής και θα εκδίδεται τιμολόγιο που θα περιλαμβάνει το συνολικό κόστος (παραγγελία + παράδοση + αντικαταβολή).Και εδώ όμως συμφωνήθηκε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη ότι το βάρος της παραγγελίας των 500 τεμαχίων είναι 5 κιλά.
 
1. Για παράδοση στην ηπειρωτική Ελλάδα (σε όλους τους χερσαίους προορισμούς, εκτόςΘεσσαλονίκης) τα συνολικά έξοδα είναι τα εξής:
Κόστος παραγγελίας :114,00€ συν κόστος μεταφοράς/παράδοσης: 4,00€ συν κόστος αντικαταβολής: 2,50€. Στα ποσά αυτά υπολογίζεται ο αναλογούν Φ.Π.Α. και εκδίδεται συνολικό τιμολόγιο.
 
2. Για παράδοση στα νησιά τα συνολικά έξοδα διαμορφώνονται σε:
Κόστος παραγγελίας :114,00€ συν κόστος μεταφοράς/παράδοσης: 5,00€ συν κόστος αντικαταβολής: 2,50€. Στα ποσά αυτά υπολογίζεται ο αναλογούν Φ.Π.Α. και εκδίδεται συνολικό τιμολόγιο.
 
 3. Τέλος, για παραδόσεις εντός Θεσσαλονίκης με χρήση της μεταφορικής (δεν βρίσκεστε σε περιοχή που καλύπτει η ίδια η Partner και δεν μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι) η συνολική επιβάρυνση είναι:
 
Κόστος παραγγελίας: 114,00€ συν κόστος μεταφοράς/παράδοσης: 3,00€ συν κόστος αντικαταβολής: 2,50€. Στα ποσά αυτά υπολογίζεται ο αναλογούν Φ.Π.Α. και εκδίδεται συνολικό τιμολόγιο.
 
Όσον αφορά τους χρόνους εκτέλεσης και παράδοσης των παραγγελιών, θα πρέπει να υπολογίζετε ότι θα μεσολαβούν περίπου δέκα πέντε με είκοσι ημέρες μεταξύ της ημερομηνίας παραγγελίας και της ημερομηνίας παράδοσης στο κατάστημα σας. Και επίσης, ότι μετά την προώθηση της παραγγελίας σας από τον Σ.Ε.Π.Π.Π. στην Partner, η τελευταία θα σας αποστείλει στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση την ατομική σας μακέτα, ώστε να πάρει την έγκριση σας και να προχωρήσει στην παραγωγή.
 
Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί στην καταχώρηση των στοιχείων σας στην ηλεκτρονική φόρμα, ώστε να αποφευχθούν λάθη και καθυστερήσεις.
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε τόσο με τον Σ.Ε.Π.Π.Π. όσο και με την Partner.
Επικοινωνία με Partner: 2310690608, 6932661110 (Κομνηνών 93- Ωραιόκαστρο - Θεσσαλονίκη)
Επικοινωνία με Σ.Ε.Π.Π.Π.: 2105239994, 2105231466