Έκτακτη Γενική Συνέλευση: Δημοσίευση προτεινόμενων τροποποιήσεων του Καταστατικού του Σ.Ε.Π.Π.Π. στην περιοχή Μόνο για Μέλη

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012 21:07

 
Σύμφωνα με το Καταστατικό και το νόμο, κατόπιν μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας στις δύο προηγούμενες συγκλήσεις, η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Π.Π.Π συνέρχεται (δεύτερη επαναληπτική) αυτή τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, οδός Μοναστηρίου αριθμός 305-307 στις 12:00 το μεσημέρι ακριβώς και σύμφωνα με το πρόγραμμα της δημοσιευθείσας πρόσκλησης.
Για να υπάρξει απαρτία στην τελική αυτή συνεδρίαση απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον210 Μελών του Συνεταιρισμού. Όλα τα Μέλη καλείστε για την παράσταση και την υπεύθυνη συμμετοχή σας, την οποία μπορείτε να δηλώσετε εδώ.
 
Για την πληροφόρηση και την καλύτερη προετοιμασία των Μελών σχετικά με το θέμα της ημερήσιας διάταξης «Προσθήκη διατάξεων και Τροποποίηση του Καταστατικού του Σ.Ε.Π.Π.Π. (άρθρα 2, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 21, 22 και 25)», αναρτώνται σήμερα στην περιοχή «Μόνο για Μέλη» οι προτεινόμενες τροποποιήσεις, καθώς και ενημερωτικό σημείωμα του Διοικητικού Συμβουλίου προς τα Μέλη.
Για τη σύνδεσή σας στην περιοχή των μελών, εισάγετε τον Αριθμό Μέλους στο πεδίο ‘όνομα χρήστη’ (με τόσα μηδενικά, ώστε να εμφανίζεται πενταψήφιος, για παράδειγμα 00001) και  στο πεδίο ‘κωδικός’ τον εννεαψήφιο μυστικό κωδικό σας (αναγράφεται στην μπλε κάρτα ή στη Βεβαίωση μέλους).
 
Τρίωρη διακοπή συναλλαγών είσπραξης λογαριασμών την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου
Ο Συνεταιρισμός στηρίζει την τρίωρη στάση εργασίας που ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης  – Π.Ο.Ε.Π.Π.Π., στο πλαίσιο της συμμετοχής της στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ. Για το λόγο αυτό ΔΕΝ θα πραγματοποιούνται συναλλαγές είσπραξης λογαριασμών ΔΕΗ, ΟΤΕ και ΕΥΑΘ στα πρακτορεία των Μελών του Σ.Ε.Π.Π.Π. την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.