Scratching...4


 

ScratchingΑσταμάτητα.

Τέταρτη Έκδοση

 

 

Αγαπητά Μέλη,

 

Επιβεβαιώνοντας την πρόθεση του Συνεταιρισμού για την προσφορά χρήσιμων δώρων στα Μέλη μέσω μιας ευχάριστης και κοντά στο επάγγελμά μας κλήρωσης, ο ΣΕΠΠΠ σήμερα κυκλοφορεί την τέταρτη έκδοση του παιχνιδιού ScratchingΑσταμάτητα”, με ένα ιδιαίτερο δώρο.

 

Στόχος του τυχερού της έκδοσης είναι η χωρίς κανένα κόστος απόκτηση μίας επιχειρηματικής ιστοσελίδας, τύπου advanced website, αξίας 369,00€, ευγενικός χορηγός της οποίας είναι η εταιρία πληροφορικής Manbiz isp, με έδρα την Καβάλα, με την οποία έχει συναφθεί ειδική σύμβαση συνεργασίας για την κατασκευή επαγγελματικών ιστοσελίδων σε οικονομικές τιμές για τα Μέλη του ΣΕΠΠΠ που το επιθυμούν, κατανοώντας τη χρησιμότητα του μέσου για κάθε σύγχρονο επαγγελματία.

 

Αναμφισβήτητα, τα τελευταία χρόνια η διαδικτυακή παρουσία έχει αποκτήσει ξεχωριστή βαρύτητα και έχει καταστεί εργαλείο αιχμής σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς, πόσω μάλλον στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών, που δοκιμάζεται ανέκαθεν από έντονο ανταγωνισμό, κυρίως παράνομο. Εξάλλου, σε μια εποχή που ένα μεγάλο μέρος του κοινού ενημερώνεται ηλεκτρονικά, η ιστοσελίδα μετουσιώνεται σε βασικό εργαλείο προβολής των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της δουλειάς κάθε Πράκτορα, έξω από τα περιορισμένα όρια του καταστήματός του, με αποτέλεσμα να συμβάλλει σημαντικά στην επιβίωση και την περαιτέρω ανάπτυξή του.

 

{Ποια είναι όμως η ιστορία που πειράξαμε αυτή τη φορά και ποιο το κρυμμένο αντικείμενο που πρέπει να αποκαλύψετε ξύνοντας, ώστε να αποκτήσετε τη δική σας ιστοσελίδα;

 

Η ιστορία μας είναι εμπνευσμένη από το παραμύθι του Charles Perrault Ο Παπουτσωμένος Γάτος”(1697). Ο πιο γοητευτικός Γάτος όλων των παραμυθιών, μοναδική κληρονομιά ενός πατέρα προς τον γιο του, ο οποίος ανατρέπει τα συνηθισμένα και μέσα από πολλές περιπέτειες βοηθά το φτωχό αφεντικό του να γίνει ευτυχισμένος άρχοντας. Το μόνο που ζήτησε ο γάτος ως εργαλείο για να πετύχει τον σκοπό του, ήταν ένα ζευγάρι Μπότες, καθώς είχε τη βεβαιότητα ότι φορώντας τις, θα έκανε μεγάλη εντύπωση και έτσι τα κόλπα ανδρείας και ιπποσύνης θα είχαν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

 

Όμως για κακή του τύχη, μια ημέρα καθώς κοιμόταν, ένας λαγός ήρθε και του έκλεψε τις μπότες! Από τότε ο Γάτος τις αναζητά απελπισμένα! }

 

Δική σας αποστολή είναι να ανακαλύψετε τις κλεμμένες μπότες του ξυπόλητου Γάτου της ιστορίας!

 

Με ποιον τρόπο παίζετε: Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως στις προηγούμενες εκδόσεις. Συνδέεστε στην αρχική σελίδα με τον 5ψήφιο αριθμό Μέλους (πχ 00001) και τον μοναδικό 9ψήφιο κωδικό που σας έχει χορηγήσει ο ΣΕΠΠΠ, μεταφέρεστε αμέσως στο περιβάλλον του ScratchingΑσταμάτητα” και ξεκινάτε να ξύνετε με τον κέρσορα στην επιφάνεια του παιχνιδιού.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!  Εάν κάνετε οποιοδήποτε λάθος στον 9ψήφιο κωδικό (πχ συμπληρώσετε τον κωδικό του πρακτορείου σας), η απόπειρα να είστε εσείς ο τυχερός θα βγαίνει άκαρπη και θα πρέπει να συνδεθείτε σωστά εκ νέου.

 

Έχετε όπως πάντα τη δυνατότητα να δοκιμάσετε την τύχη σας στο παιχνίδι όσες φορές το επιθυμείτε. Απλά εξέρχεστε από το περιβάλλον του παιχνιδιού και επαναλαμβάνετε τη διαδικασία από την αρχή, επανεισάγοντας τους κωδικούς σας και επιλέγοντας ξανά login.

 

Κάθε φορά που συνδέεστε σωστά, η εφαρμογή αναζητά κωδικούς, συνεπώς μπορείτε να παίξετε όσες φορές θέλετε μέχρι να είστε τελικά ο τυχερός ή η τυχερή Πράκτορας, που θα βρει τις Μπότες, άρα θα αποκτήσει και το δώρο!

 

Αν είστε εσείς, θα πρέπει να καλέσετε αμέσως στον ΣΕΠΠΠ για να επιβεβαιώσουμε την επιτυχία σας και να σας δοθούν οδηγίες για την απόκτηση της ιστοσελίδας σας.

 

Σημείωση: Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών ιστοσελίδων που παρέχονται από την εταιρία Manbiz isp ειδικά για τα Μέλη του ΣΕΠΠΠ (small website ή advanced website), καθώς και τα πλεονεκτήματα και οφέλη από την ηλεκτρονική παρουσία ενός πρακτορείου, μπορείτε να ανατρέξετε στην επόμενη ανακοίνωση, να επισκεφθείτε το e-shop του ΣΕΠΠΠ ή να επισκεφθείτε τη σελίδα της εταιρίας για πιο γενικές πληροφορίες στη διεύθυνσή της, www.manbiz.gr.

Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις:

 

* Μόλις προκύψει ο Τυχερός ή η Τυχερή, η έκδοση απενεργοποιείται.

** Ο Συνεταιρισμός θα δημοσιεύει κάθε φορά το όνομα του τυχερού, για την πιστοποίηση του αδιάβλητου της διαδικασίας.

*** Το παρόν είναι μία δωρεάν δράση του Συνεταιρισμού αποκλειστικά για τα Μέλη του. Δεν αποτελεί τυχερό παίγνιο με την έννοια του νόμου και δεν απευθύνεται σε τρίτους.

Καλή Τύχη σε όλους!!!