MANBIZ ISP

 

Σε τι θα με ωφελήσει ως πράκτορα τυχερών παιχνιδιών που δραστηριοποιούμαι σ’ ένα περιβάλλον ύφεσης και έλλειψης ρευστότητας, η επένδυση για την δημιουργία μιας ατομικής επιχειρηματικής ιστοσελίδας;

 

  1. Γιατί ακριβώς εξαιτίας αυτής της κατάστασης επιβάλλεται να προβάλλονται οι ικανότητες μου και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του πρακτορείου μου σε ένα μεγαλύτερο κοινό από τον περιορισμένο κύκλο των πελατών που συνήθως επισκέπτονται το κατάστημα μου.
  2. Γιατί θα μπορώ μέσα από το σύγχρονο περιβάλλον της ιστοσελίδας μου να δημοσιοποιώ τις επιτυχίες του πρακτορείου μου.
  3. Γιατί θα μπορώ να κοινοποιώ στους επισκέπτες της τις ημέρες κληρώσεων των αριθμολαχείων(Joker & Lotto), τα ποσά που θα μοιραστούν στους τυχερούς καθώς και το χαμηλό κόστος  συμμετοχής. Γιατί εκτός από τους συνήθεις ενδιαφερόμενους δεν πρέπει να θεωρείται  δεδομένο, ότι οι πολίτες είναι ενημερωμένοι.
  4. Γιατί θα μπορώ ως μέλος του ΣΕΠΠΠ να γνωστοποιήσω την δυνατότητα μου για την εξόφληση λογαριασμών σ’ ένα ευρύτερο κοινό με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στο πρακτορείο μου.
  5. Γιατί θα μπορώ να γνωστοποιώ στους ενδιαφερόμενους, ότι στο πρακτορείο μου υπάρχουν έτοιμα συστήματα ομαδικά η ατομικά συμμετοχής στις κληρώσεις των τυχερών παιχνιδιών.
  6. Γιατί θα μπορώ να ενημερώνω τους επισκέπτες της για αθλητικά γεγονότα που κρίνω ως ενδιαφέροντα και τα οποία προσφέρονται για στοιχηματισμό η όχι.
  7. Γιατί θα μπορώ να προβάλλω στους παίκτες την άνεση και τις παροχές που προσφέρει το περιβάλλον του πρακτορείου μου για την παραμονή και την ενημέρωση τους.
  8. Γιατί θα μπορώ να προβάλλω την ενασχόληση και τις ιδιαίτερες ικανότητες μου σε κάποιο από τα παιχνίδια ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστή.

 Γιατί εν κατακλείδι αυτό που χρειάζεται να επιδιώξω ως πράκτορας την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι να πολλαπλασιάσω την αναγνωρισημότητα μου με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας του πρακτορείου μου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που προσφέρονται αποκλειστικά στα μέλη του ΣΕΠΠΠ πατήστε εδώ