Scratching...

  

Αγαπητοί φίλοι,
 
Ο Συνεταιρισμός είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι εγκαινιάζει μια συνεχή διαδικασία κλήρωσης δώρων αποκλειστικά για τα εγγεγραμμένα Μέλη του, η οποία πιστεύουμε ότι θα είναι μακροχρόνια και επικερδής, με τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη όλων σας.
 
Μέσα από μια ηλεκτρονική εφαρμογή έγκυρη, αξιόπιστη και πρωτότυπη, διασκεδάστε και κερδίστε πλούσια δώρα, που ο Συνεταιρισμός θα διαθέτει στα Μέλη του, διεκδικώντας τα από τις εταιρίες των προμηθευτών του, και όχι μόνο. Η συμμετοχή των εταιριών στο παιχνίδι θα συνίσταται στην προσφορά τους σε δωροεπιταγές, μικροαντικείμενα, ηλεκτρονικές συσκευές, εισιτήρια αγώνων κ.α. Να είστε βέβαιοι ότι η οποιαδήποτε προσφορά θα εισάγεται στο παιχνίδι για να καταλήξει σ’ εσάς, γιατί ο Συνεταιρισμός είναι παρών καιεργάζεται για σας.
 
Πώς παίζουμε: Επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα του ΣΕΠΠΠ, διαβάζουμε τις οδηγίες από την αρχική σελίδα και κάνουμε ακολούθως log in με τον κωδικό μας για να εισέλθουμε στην περιοχή μόνο για μέλη και στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Υπενθυμίζεται ότι στο πεδίο username συμπληρώνεται ο 5ψήφιος αριθμός μέλους (π.χ. 00001), ενώ στο πεδίο password ο 9ψηφιος μυστικός κωδικός.
 
Αμέσως αποκαλύπτεται το παιχνίδι και η πρόκληση ξεκινά! Η εφαρμογή επιλέγει τον νικητή ή τον χαμένο ηλεκτρονικά, διαδικασία που είναι η πιο ενδεδειγμένη και αξιόπιστη. Έχετε τη δυνατότητα να ξύνετε κάθε φορά που κάνετε log in και εισέρχεστε στην εφαρμογή, μέχρι να βρεθεί ο τυχερός της παρούσας πρώτης κλήρωσης, η οποία έχει πρωταγωνιστή τον Συλβέστρο από την γνωστή σειρά κόμικς.
 
Ξύνετε με τον κέρσορα - νόμισμα τη στρογγυλή γκρι επιφάνεια στο κέντρο του δελτίου και εάν αποκαλυφθεί το ψαροκόκαλο, δυστυχώς χάσατε, σας πρόλαβε ο Σιλβέστρος. Μέχρι την εξεύρεση όμως του νικητή, ο Σιλβέστρος δεν πάει πουθενά και το δώρο είναι εκεί και σας περιμένει κάθε φορά που παίζετε. Εάν αποκαλυφθεί το κεφάλι του ψαριού, τότε είστε ο τυχερός της κλήρωσης και δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε άμεσα στον Συνεταιρισμό, για την επιβεβαίωση της επιτυχίας σας και την παραλαβή του δώρου σας.
 
Όταν βρίσκεται ο τυχερός κάθε σειράς, η έκδοση θα αποσύρεται και θα ακολουθεί μια άλλη κλήρωση και ιστορία με το επόμενο δώρο.
 
Σημείωση: Ο Συνεταιρισμός θεωρεί υποχρέωσή του τη γνωστοποίηση του ονόματος του τυχερού στην ιστοσελίδα του για το αδιάβλητο της διαδικασίας. 
  

Για την ώρα ξύνετε ασταμάτητα για να κερδίστε ένα tablet SAMSUNG 7 Galaxy Tab 3 lite 8GB.

   

 

Επισήμανση: Το δώρο είναι μία ευγενική προσφορά της εταιρείας Wind, την οποία ευχαριστούμε.
 
 
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε, το παιχνίδι ξεκινάει από τώρα!!
  

Καλή αρχή, καλή διασκέδαση και καλήεπιτυχία!
 
** Δήλωση: το παρόν είναι μία δωρεάν δράση του Συνεταιρισμού αποκλειστικά για τα Μέλη του. Δεν αποτελεί τυχερό παίγνιο με την έννοια του νόμου και δεν απευθύνεται σε τρίτους.