Σύντομη ενημέρωση

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010 12:04

 
Σε λίγες μέρες θα δημοσιευθούν τα πρακτικά της 1ης Γενικής Συνέλευσης, όπου θα αναφερθούν και επίσημα τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών (Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός, θέση Γεν. Διευθυντή), όπως και όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν.
 
Αυτές τις βδομάδες γίνεται οργάνωση των γραφείων του ΣΕΠΠΠ (αγορά επίπλων, τεχνικού εξοπλισμού, εγκατάσταση γραμμής ρεύματος και τηλεφώνου κ.ά.) με σκοπό να λειτουργήσουν κανονικά αμέσως μετά το Πάσχα. Παράλληλα, δρομολογούνται κάποιες διαδικαστικές ενέργειες, όπως η υπογραφή συμβάσεων μεταξύ ΣΕΠΠΠ, Γεν. Διευθυντή και υπαλληλικού προσωπικού.
 
Η διαδικασία εγγραφής νέων μελών συνεχίζεται κανονικά και σύντομα θα αναρτηθούν οι ενημερωμένοι πίνακες.
Σχετικά με την έναρξη εξόφλησης λογαριασμών, θα σταλεί σχετικό e. mail που θα σας ενημερώνει αναλυτικά για το ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε και ποια δικαιολογητικά θα χρειαστείτε για το άνοιγμα λογαριασμού στην ΕΤΕ. Απομένουν να διευθετηθούν δυο θέματα προς το παρόν: το ένα έχει να κάνει με το άνοιγμα λογαριασμού από ΟΕ και το άλλο έχει να κάνει με την τηλεφωνική υποστήριξη του προγράμματος εξόφλησης λογαριασμών.
 
Υπενθυμίζουμε ότι η πιλοτική λειτουργία του προγράμματος εξόφλησης συνεχίζεται κανονικά και όποιες προτάσεις ή απορίες έχετε, τις αποστέλλετε στο sepppsupport@innocom.gr.

Για επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΔΣ: contact@seppp.gr

Για επικοινωνία με τον Γεν. Διευθυντή: charitonidis@seppp.gr

Από χθες λειτουργεί και το επίσημο κανάλι του ΣΕΠΠΠ στο YouTube. Το πρώτο βίντεο που ανεβάσαμε είναι η σύντομη παρουσίαση της δύναμης του Συνεταιρισμού κατά την έναρξη της 1ης Γ.Σ. Το κανάλι βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.youtube.com/sepppgr. 
 
Το όνειρο ξεκίνησε! Τα καλύτερα έρχονται!
 
Γ. Χαριτωνίδης
Γεν. Διευθυντής