Μήνυμα του νέου Γεν. Διευθυντή του ΣΕΠΠΠ

Παρασκευή, 12 Μάρτιος 2010 21:51

 
Με την 1η Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης (Σ.Ε.Π.Π.Π.), στις 7 Μαρτίου 2010, ξεκίνησε και επίσημα ένα όνειρο πολλών οικογενειών.
 
Ο Συνεταιρισμός έρχεται για να καλύψει ένα μεγάλο κενό συνεργασίας μεταξύ των Πρακτόρων με κυριότερο σκοπό την οικονομική ανάπτυξη των μελών του. Το μεγαλύτερο φυσικό δίκτυο παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα αρχίζει να αποκτά τη δύναμη που του αξίζει να έχει.
Όλοι γνωρίζουμε τους κόπους και τις πολυετείς προσπάθειες κάποιων ανθρώπων να ξεπεράσουν δισεπίλυτα προβλήματα μέχρι να φτάσουμε στη σημερινή μέρα. Όλοι μαζί, όμως, ως Συνέταιροι, ως ισότιμα μέλη, έχουμε το χρέος, τόσο απέναντι σε αυτά τα άτομα όσο και απέναντι στους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας να στηρίξουμε αυτό το δημιούργημα, που μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα θα γιγαντώνεται προς ηθική και οικονομική ικανοποίηση όλων μας.
 
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Π.Π.Π. έπρεπε να πάρουν μια σημαντική απόφαση, που αφορούσε στο συντονισμό των ενεργειών του Συνεταιρισμού: Εάν ο νέος Γενικός Διευθυντής θα ήταν κάποιος επαγγελματίας τεχνοκράτης ή εάν, ειδικά τώρα στην αρχή, θα ήταν καλό να αναλάβει κάποιος από τα παιδιά των μελών-συνεταιριστών. Η απόφαση που πήρε ήταν η δεύτερη. Οι τελικές υποψηφιότητες ήταν δύο: της Κατερίνας Μουσιάρη από τη Λάρισα και η δική μου. Έπειτα από μυστική ψηφοφορία, οι παρόντες συνεταιριστές επέλεξαν, κατά πλειοψηφία, το πρόσωπό μου για τη θέση του Γενικού Διευθυντή.
 
Είναι μεγάλη τιμή για μένα που μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω όχι μόνο ενεργά, αλλά και με αυξημένα καθήκοντα στο μεγάλο αυτό όνειρο. Κατανοώ τις προκλήσεις και τις ευθύνες αυτής της θέσης, όμως βαθιά μέσα μου πιστεύω σε αυτό το όραμα, στις τεράστιες προοπτικές του εγχειρήματος και με βεβαιότητα μπορώ να δηλώσω πως τα καλύτερα έρχονται.
 
Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Σωματείου Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης νομού Μαγνησίας κ. Σ. Βαρακλιώτη για την ευκαιρία που μου έδωσε να συνεργαστούμε στη διαχείριση του Volosbet.com, της πρώτης και μεγαλύτερη ηλεκτρονικής κοινότητας για ενημέρωση και για ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των Πρακτόρων της χώρας. Ήταν το πρώτο και καθοριστικό βήμα για μένα να αποκτήσω πολύτιμη εμπειρία σε τεχνικό επίπεδο, αλλά και να έρθω σε επαφή με σπουδαίους ανθρώπους, με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες και κοινούς στόχους.
 
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Π.Π. κ. Κ. Κλωνάρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να αναλάβω το ρόλο του διαχειριστή στο site του Συνεταιρισμού. Η έγκαιρη ενημέρωση μέσω ανακοινώσεων στο www.seppp.gr, όπως και η αποστολή μαζικής αλληλογραφίας, καταδεικνύουν τις τεράστιες δυνατότητες των υπηρεσιών του Internet. Πιστεύω ακράδαντα πως χωρίς τη βοήθεια της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, σε όλα τα επίπεδα, κάθε κοινή προσπάθεια των Πρακτόρων είτε θα έπεφτε στο κενό είτε θα συναντούσε αξεπέραστα εμπόδια.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Συνεταιριστές μαζί και καθέναν ξεχωριστά, όχι μόνο για την ψήφο τους, αλλά και γιατί μέσα από την ιδέα του Συνεταιρισμού προείδαν ένα καλύτερο αύριο, κόντρα στη μιζέρια και στην γκρίνια ορισμένων που αργότερα θα μας ζηλεύουν και θα κολυμπούν μάταια να φτάσουν τη φρεγάτα μας.
 
Είναι στο χέρι όλων μας, με σωστές αποφάσεις, με συνεργασία και επαγγελματισμό να τοποθετήσουμε το Συνεταιρισμό μας στη θέση που πραγματικά του αξίζει. Με υπομονή και με προσεκτικά βήματα, χωρίς βιασύνες και επιπόλαιες κινήσεις, να βάλουμε τα θεμέλια για έναν ισχυρό και κερδοφόρο Σ.Ε.Π.Π.Π.
 
Εύχομαι σε όλες τις οικογένειες των Συνεταιριστών υγεία και καλές δουλειές.
 
Ο Γεν. Διευθυντής του ΣΕΠΠΠ
Γεώργιος Ι. Χαριτωνίδης