Οδηγίες κατάθεσης εκκαθαριστικών ενόψει των αργιών Πάσχα, καταβολή προμήθειας Μαρτίου, έκδοση μηνιαίων εκκαθαρίσεων, αποστολή νέων Συμβάσεων και άλλα σημαντικά

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011 18:57

 
Κατάθεση εκκαθαριστικών ενόψει επερχόμενων αργιών
 
Λόγω των επίσημων αργιών του Πάσχα, τα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας θα είναι κλειστά τη Μεγάλη Παρασκευή και τη Δευτέρα του Πάσχα.
Συνεπώς η κατάθεση – εκκαθάριση της Παρασκευής (για ό,τι εισπράχθηκε την Μ. Τρίτη, την Μ. Τετάρτη και την Μ. Πέμπτη) επιτρέπεται συμβατικά να μεταφερθεί την Τρίτη του Πάσχα, 26 Απριλίου (δηλαδή την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την αργίες) μαζί με ό,τι θα εισπραχθεί το Μεγάλο Σάββατο (οι εισπράξεις του οποίου, έτσι κι αλλιώς κατατίθενται την Τρίτη).
 
Όπως όμως και με την αργία της 25ης Μαρτίου που προηγήθηκε, συνιστάται, ιδιαίτερα στους Εισπράκτορες που εξοφλούν πολλούς λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και στους υπόλοιπους, να κάνουν το εξής:
 
- Αύριο, Μ. Πέμπτη να καταθέσετε ό,τι εισπράχθηκε τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη και

-
 Την Τρίτη να καταθέσετε ό,τι εισπράχθηκε για λογαριασμό του Σ.Ε.Π.Π.Π. τη Μ. Πέμπτη και το Μ. Σάββατο έως το μεσημέρι.
Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι δεν θα βρεθεί κανένας Εισπράκτορας με κλειδωμένο το ηλεκτρονικό πρόγραμμα του την Τρίτη το πρωί, αφού θα έχει φτάσει το ανώτατο όριο συναλλαγών του. Επίσης, σας απαλλάσσει από την υψηλή ευθύνη της ασφαλούς φύλαξης των εισπραχθέντων ποσών για μία εβδομάδα, αλλά και ενισχύει τη φερεγγυότητα του ίδιου του Σ.Ε.Π.Π.Π. και τησυνεργασία μας με τη Δ.Ε.Η., για την οποία το Δίκτυο του Σ.Ε.Π.Π.Π. έχει εισπράξει πάνω από 161.000 λογαριασμούς καταναλωτών της, μόνο το τελευταίο δίμηνο, αποσπώντας τα θετικά σχόλια τόσο των καταναλωτών όσο και των υπευθύνων της ίδιας της Δ.Ε.Η..
 
Καταβολή στα Μέλη της προμήθειας Μαρτίου 2011
 
Την Μεγάλη Πέμπτη, μετά το κλείσιμο των Τραπεζών το μεσημέρι, θα καταβληθεί στα Μέλη που εξοφλούν λογαριασμούς Δ.Ε.Η. η προμήθεια που τους αντιστοιχεί για το μήνα Μάρτιο. Η πίστωση των λογαριασμών σας θα γίνει ηλεκτρονικά.
Υπενθυμίζουμε ότι εξακολουθούν και υπάρχουν Εισπράκτορες που δεν έχουν στείλει ακόμα (ΦΑΞ: 210 5236367) τον αριθμό ενός λογαριασμού Ταμιευτηρίου της Εθνικής Τράπεζας και την αρχική Βεβαίωση Έναρξης Επιτηδεύματος Ο.Π.Α.Π./Κρατικά Λαχεία/Ο.Δ.Ι.Ε. στην Εφορία, ώστε να τους καταβληθεί η προμήθεια που τους αντιστοιχεί για την δραστηριότητα είσπραξης λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.
 
Μηνιαίες εκκαθαρίσεις
 
Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκαν και οι αναλυτικές ανά Μέλος εκκαθαρίσεις με την απαραίτητη φορολογική σήμανση για τον μήνα Μάρτιο. Παρακαλούμε δηλώστε στον Σ.Ε.Π.Π.Π. μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ποιοι αναλαμβάνετε να παραλάβετε σε κλειστούς φακέλους τις εκκαθαρίσεις των Συνεταίρων της περιοχής σας, οι οποίοι θα περάσουν από το κατάστημα σας να τις πάρουν, ώστε να μειώσουμε το κόστος των μεμονωμένων αποστολών (δυστυχώς έως τώρα δεν παρατηρείται  επαρκής συμμετοχή).
 
Τεχνική Υποστήριξη το Μεγάλο Σάββατο
 
Σε περίπτωση που χρειαστείτε υποστήριξη σε τεχνικά θέματα το Μεγάλο Σάββατο, παρακαλούμε να στείλετε e-mail (όνομα, αριθμός Μέλους, αναλυτικά το πρόβλημα) στην ηλεκτρονική διεύθυνση sepppsupport@innocom.gr κάνοντας κοινοποίηση και στο contact@seppp.gr, ώστε να υπάρχει συντονισμός και έλεγχος. Υπενθυμίζουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ότι με αυτόν τον τρόπο παρέχεται προς το παρόν η τεχνική υποστήριξη από τη συνεργαζόμενη εταιρία γενικά το Σαββατοκύριακο και μετά τις έξι το απόγευμα τις καθημερινές.
 
Αποστολή νέων Συμβάσεων
 
Το τελευταίο διάστημα έχουν φτάσει στα γραφεία του Σ.Ε.Π.Π.Π. πολλές νέες Συμβάσεις Μελών που επιθυμούν να εξοφλούν λογαριασμούς Δ.Ε.Η.. Όλες οι συμβάσεις ελέγχονται και ένα αντίτυπο θα σας αποσταλεί πίσω υπογεγραμμένο, μαζί με δύο αυτοκόλλητα σήματα για ενημέρωση των πελατών σας και δύο Βεβαιώσεις Μέλους του Συνεταιρισμού σε δέκα περίπου ημέρες. Επόμενο βήμα θα είναι η προσέλευση σας στο Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που θα επιλέξετε για το άνοιγμα του ειδικού λογαριασμού σας και την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών για τη χορήγηση ορίου Υπερανάληψης. Ανατρέχοντας στο Αρχείο Σ.Ε.Π.Π.Π. θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και απαντήσεις σε ερωτήματα που τυχόν έχετε (παρακαλούμε να τις διαβάσετε πρώτα και στη συνέχεια να ζητήσετε διευκρινίσεις).
 
Επικοινωνία με τα Μέλη
 
Παρακαλείσθε όλοι όσοι δεν έχετε δώσει αριθμό κινητού τηλεφώνου και e-mail επικοινωνίας (ή αυτά που μας έχετε δώσει δεν ισχύουν πλέον) να το φροντίσετε όσο το δυνατόν συντομότερα, καθώς σε περίπτωση επείγοντος και σημαντικού γεγονότος είναι ο μοναδικός τρόπος να επικοινωνήσουμε και να ενημερώσουμε μαζικά τα ήδη 572 Μέλη, ο αριθμός των οποίων βεβαίως αυξάνεται.
Τα γραφεία του Σ.Ε.Π.Π.Π. θα είναι κλειστά μόνο τη Μεγάλη Παρασκευή και τη Δευτέρα του Πάσχα.
 
Τις καλύτερες ευχές μας για ένα Καλό Πάσχα σε όλους!