Ανακοίνωση για νέα Μέλη, συνεργασία με ΟΤΕ και η ομιλία του κ. Σπανουδάκη στη Γ.Σ. του Σ.Ε.Π.Π.Π.

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 07:58

 
691 τα Μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π. – οδηγίες για τη συμμετοχή στην είσπραξη λογαριασμών
Μετά την πρόσφατη έγκριση νέων αιτήσεων εγγραφής στον Συνεταιρισμό, τα Μέλη του Σ.Ε.Π.Π.Π. ανέρχονται πλέον σε 691. Η πλειοψηφία των αιτήσεων προήλθε κυρίως από Πράκτορες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης και ακολούθως από τις Σέρρες, την Πέλλα, την Αχαΐα και τη Βοιωτία, ενισχύοντας το δίκτυο και κατά συνέπεια τη διαπραγματευτική ικανότητα και την παρουσία του Σ.Ε.Π.Π.Π. σε περιοχές, όπου έως τώρα δεν εμφανιζόταν το σήμα του.
 
Οι νέοι Συνεταιριστές μπορείτε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας ανατρέχοντας στον Πίνακα Μελών του Σ.Ε.Π.Π.Π.όπως επίσης και να ελέγξετε τα e-mail σας, στα οποία ήδη έχει σταλεί επιβεβαιωτικό μήνυμα με τα στοιχεία της εγγραφής σας, δηλαδή τον Αριθμό Μέλους (Α.Μ.) και τον εννεαψήφιο μυστικό κωδικό σας, τον οποίο θα χρησιμοποιείτε για τις συναλλαγές σας με τον Σ.Ε.Π.Π.Π. (κατάθεση εισπράξεων και ταυτοποίηση στοιχείων), καθώς και για τη σύνδεση σας στην περιοχή μόνο για μέλη στην ιστοσελίδα (στο πεδίο ‘όνομα χρήστη’ εισάγετε τον πενταψήφιο Αριθμό Μέλους και στο πεδίο ‘κωδικός’ τον εννεαψήφιο μυστικό κωδικό).
 
Ανάρτηση της ομιλίας του Διευθ. Συμβούλου της Ο.Π.Α.Π.  Α.Ε.  στη Γ.Σ. του Σ.Ε.Π.Π.Π.
Σήμερα δημοσιεύεται στην περιοχή των μελών, η ομιλία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. στη Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού, την οποία τίμησε με την παρουσία του και τα θερμά του λόγια. Ο κ. Σπανουδάκης εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη της Ο.Π.Α.Π. στις φιλοδοξίες του Σ.Ε.Π.Π.Π. και των Μελών του, διαβεβαίωσε για τη συνδρομή της στην υλοποίηση των υφιστάμενων και των νέων στόχων και αναφέρθηκε στην άρρηκτη σχέση μεταξύ της Εταιρίας και των Πρακτόρων ενόψει και της νέας εποχής στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών (διαβάστε την ομιλία εδώ).
 
Επίσημη πλέον η συνεργασία του Σ.Ε.Π.Π.Π. με τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος
 
Όσον αφορά τον Ο.Τ.Ε., η συνεργασία είναι πλέον και επίσημα ΓΕΓΟΝΟΣ. Από την Πέμπτη, η «ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. & ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ» βρίσκεται στα γραφεία του Σ.Ε.Π.Π.Π. με τις υπογραφές του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διαχείρισης Κεφαλαίων Ομίλου ΟΤΕ και του Γενικού Διευθυντή Χρηματοοικονομικών Θεμάτων Ομίλου ΟΤΕ. Καθώς για τη συμφωνία αυτή, προηγήθηκε η τεχνική υλοποίηση και η ρύθμιση όλων των νομικών/οικονομικών/διαδικαστικών θεμάτων και κατόπιν ακολούθησε η υπογραφή της Σύμβασης και των Παραρτημάτων, τα πάντα σχεδόν είναι έτοιμα για την κανονική έναρξη των συναλλαγών. Απομένει μόνο η ενημέρωση του Σ.Ε.Π.Π.Π. από τον Ο.Τ.Ε. για την ημερομηνία που ο Οργανισμός επιθυμεί να είναι η επίσημη πρώτη ημέρα του νέου συστήματος, ημερομηνία την οποία πιθανότατα θα γνωρίζουμε αυτήν την εβδομάδα.
 
Όσον αφορά τον Σ.Ε.Π.Π.Π., 260 Μέλη έχουν ήδη ολοκληρώσει την απαιτούμενη διαδικασία για τη συμμετοχή τους. Αυτή τη βδομάδα θα αποσταλούν οι συμβάσεις τους, μαζί με το νέο αυτοκόλλητο διαφημιστικό σήμα για την πρόσοψη των καταστημάτων, την επιγραφή (για τον πάγκο ή πάνω από αυτόν), με την οποία ενημερώνονται οι πελάτες ότι οι συναλλαγές είσπραξης διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά με καταβολή προμήθειας και πιστοποιούνται μόνο με την έκδοση της εξοφλητικής απόδειξης - η ανάρτηση είναι υποχρεωτική βάσει των Συμβάσεων μεταξύ Ο.Τ.Ε. & Σ.Ε.Π.Π.Π. και μεταξύ Μελών & Σ.Ε.Π.Π.Π., αλλά και βάσει σχετικής Απόφασης της Γ.Σ., καθώς και μία -επίσης υποχρεωτικήαφίσα που επιβεβαιώνει προς τους πελάτες ότι η είσπραξη πραγματοποιείται ΧΩΡΙΣ τη χρήση σφραγίδας. Στους φακέλους θα περιλαμβάνονται ακόμα, οι πρωτότυπες εκκαθαρίσεις των Μελών που εισπράττουν Δ.Ε.Η. και Ε.Υ.Α.Θ. για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.
 
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση, καθώς εκτός από την αναμονή της ημερομηνίας, ολοκληρώνονται τα τεστ για την αναβάθμιση των προγραμμάτων είσπραξης των Μελών, αλλά και του κεντρικού διαχειριστικού προγράμματος του Σ.Ε.Π.Π.Π., η οποία θα επιφέρει αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ενημερώνονται τα «υπόλοιπα» (τα Μέλη θα έχετε περισσότερο ενεργό ρόλο) και απαιτείται να γίνει αναλυτική παρουσίαση και επεξήγηση του νέου συστήματος για να αποφευχθούν λάθη τις πρώτες ημέρες των συναλλαγών.
Όσα Μέλη (παλαιότερα και νέα) επιθυμείτε να ξεκινήσετε να εισπράττετε λογαριασμούς Δ.Ε.Η., Ε.Υ.Α.Θ. και Ο.Τ.Ε. με το πιστοποιημένο ηλεκτρονικό σύστημα του Σ.Ε.Π.Π.Π. και με την συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας, με φορολογικά έγκυρες διατυπώσεις και με την συγκεκριμένη και τυπική διαδικασία που ορίζεται στις σχετικές συμβάσεις που υπογράφονται μεταξύ του Συνεταιρισμού και των Μελών του, θα πρέπει να εκτυπώσετε και να στείλετε υπογεγραμμένα στην έδρα του Σ.Ε.Π.Π.Π. (Μάρνη 56, 10437 - Αθήνα - με συστημένο ταχυδρομείο ή courierδύο (2) αντίτυπα από κάθε σύμβαση που σας ενδιαφέρει, με συμπληρωμένα τα ζητούμενα στην πρώτη σελίδα στοιχεία σας, με τη μονογραφή σας σε κάθε σελίδα των συμβάσεων και βεβαίως την υπογραφή σας στην τελευταία σελίδα.
 
Αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες θα βρείτε στους παρακάτω τίτλους που αποτελούν links με το αντίστοιχο περιεχόμενο (για τον Ο.Τ.Ε. θα χρειαστεί η σύνδεση σας στην περιοχή των μελών):
 
 
 
 
Ενώ για τη διαδικασία που απαιτείται να ακολουθήσετε στην Εθνική Τράπεζα για τον ορισμό ανώτατου ορίου συναλλαγών και την κάλυψη των εισπράξεων σας, κατατοπιστική είναι η ανακοίνωση με τίτλο:
 
 
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, διευκρίνιση και καθοδήγηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σ.Ε.Π.Π.Π..