Αναβάθμιση προγράμματος εξοφλήσεων

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012 07:45

 
Την Παρασκευή 20/7 το μεσημέρι θα γίνει αναβάθμιση του ηλεκτρονικού προγράμματος εξοφλήσεων, στην έκδοση 2.0.3.3, ώστε να είναι δυνατή και η είσπραξη λογαριασμών Ο.Τ.Ε.από τη Δευτέρα 23/7.
 
Η διαδικασία της αναβάθμισης είναι απλή, σύντομη και υποχρεωτική για ΟΛΟΥΣ, ανεξάρτητα αν κάποιος έχει υπογράψει Σύμβαση για είσπραξη λογαριασμών Ο.Τ.Ε. ή όχι.
 
Για να διεξαχθεί ομαλά η ενημέρωση του προγράμματος, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι -το αργότερο μέχρι τις 15:00- έχετε κλείσει το πρόγραμμά σας (είτε εσείς είτε ο υπάλληλός σας). Είναι πολύ σημαντικό να το κάνετε αυτό, διότι σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στο online σύστημα.
 
Το απόγευμα δοκιμάστε να ανοίξετε ξανά το πρόγραμμα για να συνδεθείτε. Στην οθόνη θα σας εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα:
 
setup1
 
Δηλαδή, το πρόγραμμα εντόπισε μια νεότερη έκδοση και σας ρωτά εάν θέλετε να την ‘κατεβάσει’ για να τη χρησιμοποιήσει. Σε αυτό το σημείο, απλώς κάνετε κλικ επάνω στο κουμπί «ΟΚ».
 
Κατόπιν, εμφανίζεται το παρακάτω πλαίσιο διαλόγου:
 
setup2
 
Εδώ ενημερώνεστε ότι πρέπει να γίνει αυτόματη επανεκκίνηση του προγράμματος, προκειμένου να εγκατασταθεί επιτυχώς η νέα έκδοση. Σε αυτό το σημείο, απλώς κάνετε κλικ επάνω στο κουμπί «Yes».
 
Αμέσως μετά, το πρόγραμμα θα ανοίξει και θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας και να συνδεθείτε. Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε και οι συναλλαγές σας μπορούν να συνεχιστούν κανονικά.
 
Παρακαλείσθε να ακολουθήσετε πιστά τις παραπάνω οδηγίες. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή εμφάνιση προβλήματος, επικοινωνήστε με την Τεχνική Υποστήριξη του Σ.Ε.Π.Π.Π. στο τηλέφωνο 2102800400 ή με τα γραφεία του Συνεταιρισμού.
 
Το κυριότερο χαρακτηριστικό που προστέθηκε στο νέο πρόγραμμα είναι η επιλογή για «Διαχωρισμό Ποσού», για να ελέγξετε και να επιβεβαιώσετε το ποσό που καταθέσατε στον τραπεζικό λογαριασμό των Λοιπών παρόχων. Πλέον, όταν κάποιος καταθέτει στον τραπεζικό λογαριασμό του Σ.Ε.Π.Π.Π. (103/480123-77) τις εισπράξεις από λογαριασμούς Ε.Υ.Α.Θ. ή Ο.Τ.Ε., θα εμφανίζεται ένα κουμπί «Διαχωρισμός Ποσού», για να εισάγετε το ποσό που καταθέσατε.
 
Αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης του προγράμματος έχει αναρτηθεί στην περιοχή "Μόνο για Μέλη".