Αναβάθμιση προγράμματος εξοφλήσεων

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 07:47

 
Σήμερα Πέμπτη 13/9 το μεσημέρι θα γίνει αναβάθμιση του ηλεκτρονικού προγράμματος εξοφλήσεων, στην έκδοση 2.0.3.4, ώστε να επιλυθεί η αδυναμία διαχωρισμού κατάθεσηςπου εμφανίστηκε σε ορισμένα Μέλη μας.
 
Η διαδικασία της αναβάθμισης είναι απλή και σύντομη, ενώ δεν θα υπάρξει διακοπή στη ροή των συναλλαγών.
Για να διεξαχθεί ομαλά η ενημέρωση του προγράμματος, παρακαλούμε μετά τις 16:00 να κλείσετε το πρόγραμμά σας και να το ανοίξετε ξανά για να συνδεθείτε. Στην οθόνη θα σας εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα:
 
setup1
Δηλαδή, το πρόγραμμα εντόπισε μια νεότερη έκδοση και σας ρωτά εάν θέλετε να την ‘κατεβάσει’ για να τη χρησιμοποιήσει. Σε αυτό το σημείο, απλώς κάνετε κλικ επάνω στο κουμπί «ΟΚ».
 
Κατόπιν, εμφανίζεται το παρακάτω πλαίσιο διαλόγου:
 
setup2
 
Εδώ ενημερώνεστε ότι πρέπει να γίνει αυτόματη επανεκκίνηση του προγράμματος, προκειμένου να εγκατασταθεί επιτυχώς η νέα έκδοση. Σε αυτό το σημείο, απλώς κάνετε κλικ επάνω στο κουμπί «Yes».
 
Αμέσως μετά, το πρόγραμμα θα ανοίξει και θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας και να συνδεθείτε. Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε και οι συναλλαγές σας μπορούν να συνεχιστούν κανονικά.
 
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή εμφάνιση προβλήματος, επικοινωνήστε με την Τεχνική Υποστήριξη του Σ.Ε.Π.Π.Π. στο τηλέφωνο 2102800400 ή με τα γραφεία του Συνεταιρισμού.