Έναρξη εξόφλησης των λογαριασμών ύδρευσης Αλεξανδρούπολης. Αναβάθμιση του λογισμικού είσπραξης. Ανάρτηση νέου Εγχειρίδιου χρήσης προγράμματος.

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 15:53

 
Μετά την πρόσφατη επιτυχημένη προσθήκη της πρώτης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στις παρεχόμενες υπηρεσίες είσπραξης λογαριασμών του ΣΕΠΠΠ, αύριο 19 Απριλίου ξεκινά η επίσημη εξυπηρέτηση και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αλεξανδρούπολης στα καταστήματα των Μελών του ΣΕΠΠΠ.
Η απαραίτητη αναβάθμιση του προγράμματος αφορά όλους τους Εισπράκτορες και όχι μόνο αυτούς που θα εισπράττουν λογαριασμούς ΔΕΥΑ. Η εγκατάσταση της νέας έκδοσης είναι ίδια με τη διαδικασία που εφαρμόστηκε για τη WIND, συνεπώς όλα τα Μέλη θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα με αυτά που περιγράφονται σε προηγούμενη ανακοίνωση της 9ηςΑπριλίου.
Η αναβάθμιση ήδη πραγματοποιείται από τις 3 το μεσημέρι και θα έχει ολοκληρωθεί περίπου στις 6 το απόγευμα, οπότε και θα μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στο πρόγραμμα για να συνεχίσετε κανονικά τις συναλλαγές σας. Όπως και την προηγούμενη φορά, κατά το διάστημα 3 με 6 το σύστημα θα παραμείνει κλειστό.
 
Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή βοήθεια, παρακαλείσθε να απευθύνεστε στην Τεχνική Υποστήριξη του ΣΕΠΠΠ μέσω τηλεφώνου στο 210 2800400 ή μέσω email στα sepppsupport@innocom.gr και contact@seppp.gr.
 
Στο τέλος της ανακοίνωσης διατίθεται το εγχειρίδιο χρήσης του νέου προγράμματος, όπως θα εφαρμόζεται εφεξής στις δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν (βασικό μοντέλο πλέον ο διαχωρισμός των ποσών για κάθε πάροχο, πλην της ΔΕΗ, όπου η διαδικασία διατηρείται ως έχει) με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις εισπράξεις και τις καταθέσεις, το οποίο παρακαλείσθε όλοι να διαβάσετε προσεκτικά για την καλή λειτουργία του συστήματος.
 
Τακτική Γενική Συνέλευση
Σύμφωνα με το Καταστατικό του ΣΕΠΠΠ και με το νόμο περί συνεταιρισμών, κατόπιν μη επίτευξης απαρτίας στην πρώτη επαναληπτική συνεδρίαση της 14ης Απριλίου, η τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Κυριακή 21η Απριλίου 2013 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο TITANIA επί της οδού Πανεπιστημίου αριθμός 52 στις 12:00 το μεσημέρι.
Παρακαλείσθε για την παρουσία και τη συμμετοχή σας.
Προβολή των ασφαλών υπηρεσιών του ΣΕΠΠΠ στα έντυπα του χώρου.
Ενόψει των νέων συνεργασιών και με σκοπό την ενίσχυση της επισκεψιμότητας στα πρακτορεία των Μελών, καθώς και την προώθηση όλων των υπηρεσιών του ΣΕΠΠΠ τόσο προς τους Πράκτορες ΟΠΑΠ όσο και προς το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό, αυτήν την εβδομάδα κυκλοφορεί στις εφημερίδες 12Χ, Matchmoney και Χρυσή Στήλη του Στοιχήματος η παρακάτω καταχώρηση των πιστοποιημένων και ασφαλών υπηρεσιών του ΣΕΠΠΠ.