Τη Μεγάλη Τετάρτη η τελική σύγκληση της Γ.Σ. Να είστε όλοι εκεί!

 

Όπως όλοι γνωρίζετε ο Συνεταιρισμός μας από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα είναι προσηλωμένος σε έναν και μοναδικό στόχο, ο οποίος είναι η με κάθε τρόπο επιδίωξη της οικονομικής ανάπτυξης των Μελών του και μέσω αυτής, η καθιέρωση του αισθήματος ασφάλειας για το παρόν και το μέλλον της εργασίας τους.

Ειδικότερο ζητούμενό σας - και αντίστοιχα δική μας εντατική προσπάθεια ήταν πάντοτε η κατοχύρωση της αρχικής βασικής μας υπηρεσίας ήτοι της εξόφλησης λογαριασμών - και εν τέλει η παροχή της δυνατότητας για εξόφληση των λογαριασμών των σημαντικότερων εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα. Είμαστε πολύ κοντά στην ιστορική αυτή εξέλιξη, που θα σηματοδοτήσει τη μελλοντική πορεία του Συνεταιρισμού μας και θα τον καταστήσει σημαντικό παίκτη στην αγορά των εξοφλήσεων.

Γι’ αυτό και η φετινή Γενική Συνέλευση δεν είναι συνηθισμένη. Πέρα από τον Οικονομικό και Διοικητικό Απολογισμό της Διοίκησης, οι σύνεδροι θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για τις εξελίξεις και θα κληθείτε να λάβετε αποφάσεις για τη δραστηριότητα αυτή που θα καθορίσουν άμεσα το μέλλον όλων. Μην παραμένετε λοιπόν θεατές των γεγονότων και ελάτε να αποφασίσουμε όλοι μαζί για τους όρους που μας αφορούν, τις προοπτικές και τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας.

Τη Γενική μας Συνέλευση εφέτος θα τιμήσουν με την παρουσία τους Εκπρόσωποι της Εθνικής Τράπεζας, σταθερής συμμάχου στα σχέδια του ΣΕΠΠΠ από την ίδρυσή του, με μία παρουσίαση – έκπληξη, που θα λάβει χώρα στην έναρξη της συνεδρίασης. Τους ευχαριστούμε και από αυτή τη θέση.

Χαιρετισμό επίσης θα απευθύνουν οι νέοι μας συνεργάτες, ο Όμιλος των εταιριών Epsilon Net, που φροντίζει για την ικανοποίηση των υψηλών τεχνικών μας απαιτήσεων, υφιστάμενων και μελλοντικών, με άριστη ανταπόκριση μέχρι σήμερα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την προσέγγισή τους.

* Λόγω της παρουσίας των προσκεκλημένων που θα απευθυνθούν στο σώμα της ΓΣ ενδέχεται να τροποποιηθεί η ώρα του διαλείμματος συνοδεία μπουφέ, με εδέσματα νηστίσιμα και μη, ο χρόνος προσέλευσης όμως θα τηρηθεί αυστηρά.

Επίσης, την ίδια ημέρα και ώρα, στον χώρο που θα πραγματοποιειθεί η 8η τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων του ΣΕΠΠΠ, έχει προγραμματιστεί να παραβρίσκονται όλοι οι εξωτερικοί μας συνεργάτες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμβάλουν ουσιαστικά, με τη φυσική τους παρουσία, στην πληροφόρηση των Μελών μας, όσον αφορά τη σημασία των υπηρεσιών που προσφέρουν μέσω του ΣΕΠΠΠ και οι οποίες είναι ειδικά διαμορφωμένες για τις ανάγκες των επαγγελματιών Πρακτόρων.

Επιπλέον προκειμένου να τιμήσουν το γεγονός της Γενικής Συνέλευσης προτίθενται εκτός της ενημέρωσης να προσφέρουν σε όλους τους συμμετέχοντες είτε συμβολικά δώρα κατά την προσέλευση, το διάλειμμα ή κατά τη λήξη των εργασιών είτε μεγαλύτερα δώρα που όλα θα κληρωθούν αμέσως μετά τις αργίες του Πάσχα στο site μας και μέσω του παιχνιδιού μας “Scratching … ασταμάτητα”, σύμφωνα με το Παρουσιολόγιο στη Γενική Συνέλευση.

Ειδικότερα θα παραβρίσκονται:

Ο αντιπρόσωπος της ασφαλιστικής εταιρίας ΜΙΝΕΤΑ κος Λαλόπουλος, ο οποίος θα μας αναλύσει τα μοναδικά και ταυτόχρονα οικονομικά προγράμματα ασφάλισης πρακτορείου που προσφέρονται μέσω του ΣΕΠΠΠ, καθώς και τα πραγματικά περιστατικά που αποζημιώθηκαν μέσω των προγραμμάτων μας, ενώ στο περιθώριο των εργασιών θα απαντήσει σε μεμονωμένες ερωτήσεις σας. Γιατί είναι σημαντικό, ιδιαίτερα σήμερα, ο Πράκτορας να νιώθει και να είναι ασφαλής.

Ο αντιπρόσωπος της εταιρίας WIND κος Καρδάκος θα σας ενημερώσει για τα οικονομικά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας που παρέχονται μέσω του ΣΕΠΠΠ, τις παροχές και τις εκπτώσεις τους. Παράλληλα θα μοιράσει σε όλους ένα καινοτόμο “hands free” υψηλής τεχνολογίας που μειώνει την ακτινοβολία, ενώ θα προσφέρει στους συμμετέχοντες και μέσω του παιχνιδιού “Schratcing” ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας.

Ο επαγγελματίας κος Καπούλης, η επιχείρηση του οποίου δραστηριοποιείται στον τομέα εξοπλισμού πρακτορείων, θα προσφέρει με κλήρωση ένα stand ανακοινώσεων εξωτερικού χώρου και θα μοιράσει στους συμμετέχοντες όμορφες  χειροποίητες λαμπάδες για την Ανάσταση.

Η συνεργάτιδά μας εταιρία Manbiz με αντικείμενο τις υπηρεσίες πληροφορικής, θα παρέχει ενημερωτικό υλικό σχετικά με τα οφέλη της ηλεκτρονικής παρουσίας, ειδικά για τον Πράκτορα και θα δωρίσει μία σύγχρονη ιστοσελίδα προς κλήρωση μεταξύ των Μελών που θα συμμετέχετε στις εργασίες. Γιατί μία επαγγελματική ιστοσελίδα στην εποχή της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, είναι ο καταλληλότερος τρόπος προβολής της δουλειάς του Πράκτορα και ένα σημαντικότατο μέσο αύξησης της πελατειακής του βάσης με προσέλκυση κοινού εκτός των συνόρων του καταστήματός του.

Τέλος, οι συνεργάτες μας στη “Free Sunday” θα φροντίσουν να διατίθεται στον χώρο το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας, ώστε να ενημερωθείτε για τα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνεργάτες του ΣΕΠΠΠ για τη συμμετοχή τους.

Επαναλαμβάνουμε τέλος, ότι η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη 27 Απριλίου, Μεγάλη Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη, στις 12:00 το μεσημέρι ακριβώς στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο (οδός Αριστοτέλους αριθμός 27 στον 1ο όροφο) και με το πρόγραμμα της αρχικής ημερήσιας διάταξης που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα μας πριν από ένα περίπου μήνα, στην Πρόσκληση της 29ης Μαρτίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Μέλη με αριθμό μητρώου από 00001 έως και 00881.

Να είστε όλοι έγκαιρα εκεί!

Για λόγους οργάνωσης, ορθής υποδοχής και εξυπηρέτησης, παρακαλείσθε όσοι προσέλθετε - να είστε πολλοί! – να μας ενημερώσετε όλοι έγκαιρα αποστέλλοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής ανεξαρτήτως πόλης προέλευσης έως το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης. Υπάρχει πρόβλεψη διαμονής σε ξενοδοχείο για όσους το επιθυμούν, σημειώστε το στη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!

για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΠΠ

η Πρόεδρος

Αναστασία Τζαμπαζλή

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Γ.Σ
 
 
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ Ο.Ε.Ή Ε.Ε:
 
 
 
ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:
 
  
  
 
ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΩ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ:
 

ΟΧΙ
ΑΝ ΝΑΙ, ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΠΠ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ.:
 
  
  
 
Παρατηρήσεις: