Ανακοίνωση Νικητή πρώτης έκδοσης
Αγαπητά Μέλη,
 
Κάθε φορά που θα έρχεται η στιγμή να ανακοινώσουμε τον τυχερό ή την τυχερή του διασκεδαστικού παιχνιδιού που εγκαινίασε ο ΣΕΠΠΠ με τίτλο, Scratching…. Ασταμάτητα, να είστε βέβαιοι ότι θα το κάνουμε με ειλικρινή χαρά και ικανοποίηση.
 
Έτσι αισθανόμαστε και τώρα,ανακοινώνοντας τον πρώτο νικητή της πρώτης έκδοσης, που επέμεινε και κέρδισε. Η τυχερή είναι η κυρία Κοσκερίδου Σοφία με αριθμό 00838 και το πρακτορείο της βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μήδειας και Δαρδανελίων 2 στη Θεσσαλονίκη. Το τυχερό Μέλος κέρδισε ένα tablet SAMSUNG 7 GalaxyTab 3 lite8GB!
 
Το Scratching…. Ασταμάτητα είναι μια έγκυρη, αξιόπιστη και πρωτότυπη ηλεκτρονική εφαρμογή που δημιούργησε ο Συνεταιρισμός, μέσω της οποίας θα κληρώνει στα Μέλη του πλούσια δώρα, που διεκδικεί από συνεργάτες, προμηθευτές και λοιπές εταιρίες, όπως δωροεπιταγές, μικροαντικείμενα, ηλεκτρονικές συσκευές, εισιτήρια αγώνων κ.α.
 
Όπως είναι επόμενο, μετά την αποκάλυψη της τυχερής του πρώτου κύκλου του παιχνιδιού, η έκδοση με τον Σιλβέστρο και το ψαροκόκαλο αποσύρεται, ενώ σύντομα θα αναρτηθεί η «Δεύτερη Έκδοση», με μια άλλη πρωτότυπη ιστορία και δώρο ένα κινητό τηλέφωνο Nokia X Dual SIM.
 
Όταν αναρτηθεί η Δεύτερη Έκδοση, εσείς ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε! Να ξύνετε ασταμάτητα, γιατί μπορεί να είστε ο επόμενος Τυχερός που κέρδισε διασκεδάζοντας!