Ασφάλειες Πρακτορείων ΟΠΑΠ ΜΙΝΕΤΤΑ

Αγαπητά Μέλη,

Μετά από πολύμηνη και εκτεταμένη έρευνα της ασφαλιστικής αγοράς, ο ΣΕΠΠΠ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τη σύναψη συμφωνίας με τις ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΙΝΕΤΤΑ για την ασφάλιση των πρακτορείων ΟΠΑΠ μέσω του ασφαλιστικού γραφείου ΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ.

Μάλιστα, δεδομένης της σπουδαιότητας του προγράμματος αυτού, αποφασίσθηκε ότι τα 6 προτεινόμενα οικονομικά πακέτα από 87,50€ έως 210€ το χρόνο θα παρέχονται από τον ΣΕΠΠΠ σε όλους τους Πράκτορες ΟΠΑΠ και όχι μόνο στα Μέλη του Συνεταιρισμού, καθώς η απαίτηση για "ασφαλώς επιχειρείν" αφορούσε ανέκαθεν όλους τους επαγγελματίες της ΟΠΑΠ, πόσω μάλλον σήμερα που η περιουσία μας απειλείται ολοένα και περισσότερο από καθημερινές αντιξοότητες και κινδύνους τυχαίας καταστροφής ή κακόβουλης επίθεσης.

Τα 6 συμβόλαια σχεδιάστηκαν για να καλύψουν μια πληθώρα κινδύνων σε συνάρτηση με τα χαμηλότερα ασφάλιστρα και με έμφαση στα πιο συχνά εμφανιζόμενα περιστατικά στα πρακτορεία, που είναι βεβαίως η ληστεία ταμείου, η μεταφορά χρημάτων και η διάρρηξη χρηματοκιβωτίου, η θραύση κρυστάλλων, η κλοπή ή ληστεία περιεχομένου του πρακτορείου (ήτοι καθετί εκτός χρημάτων, όπως τηλεοράσεις, μηχανές υποδοχής των παιγνίων, υπολογιστές), η πυρκαγιά, η πλημμύρα κ.α. Για πρώτη φορά καλύπτεται η ληστεία λαχείων (στιγμιαίων και κληρώσεων) έως 3000€, έτσι απαλλάσσεται ο πράκτορας απο ένα ακόμη άγχος.

Σημειώνεται ότι στα πακέτα που περιλαμβάνουν ασφάλιση της οικοδομής και όχι μόνο του περιεχομένου, η αποκατάσταση των ζημιών του κτιρίου θα πραγματοποιείται σε αξία καινούργιου, ήτοι χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής παλαιότητας αυτού, ενώ όσον αφορά το περιεχόμενο του πρακτορείου, η αποκατάσταση της απώλειας για ότι έχει αποκτηθεί σε βάθος πενταετίας θα γίνεται σε αξία καινούργιου. Για την αποκατάσταση της ζημιάς απο κλοπή ή ληστείας Σκράτς ή Λαχείων θα υπολογίζεται ο μέσος όρος διάθεσης των προηγούμενων μηνών.

Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για τα ασφαλιστήρια του ΣΕΠΠΠ προβλέπονται ως μοναδικά προαπαιτούμενα μέτρα προστασίας οι πυροσβεστήρες και ένα απλό σύστημα συναγερμού. Συνεπώς μπορούν να ωφεληθούν και Πράκτορες που επιθυμούσαν μεν να ασφαλίσουν τις επιχειρήσεις τους, αποθαρρύνονταν όμως λόγω των πολλαπλών μέτρων προστασίας που συνήθως απαιτούνται στην ασφαλιστική πρακτική (ρολλά ασφαλείας, κουμπί συναγερμού και σύνδεση) και εκτοξεύουν το συνολικό κόστος ασφάλισης.

Όλες οι λεπτομέρειες για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια βρίσκονται στο eshop της ιστοσελίδας μας, όπου μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να εκτυπώσετε την αντίστοιχη πρόταση ασφάλισης (συμβόλαιο).

Με τη σύναψη 300 ασφαλιστηρίων, τα επόμενα ετήσια ασφάλιστρα μέσω του ΣΕΠΠΠ θα μειωθούν έτι περεταίρω κατά 30% για τους Πράκτορες που συμμετέχουν και θα ανέρχονται πλέον σε 61€ έως 147€, καθιστώντας ακόμα πιο επωφελή και οικονομική την υπηρεσία.

Σας καλούμε να μελετήσετε ιδιαίτερα προσεκτικά το ζήτημα της προτεινόμενης ασφάλισης καθώς έχει μεν προληπτικό αλλά και πολύ επίκαιρο χαρακτήρα, παρέχεται δε από μία αναγνωρισμένη και αξιόπιστη εταιρία με συμφέροντες όρους και τιμές για τα πρακτορεία μας.

Εάν πάλι αισθάνεσθε ότι χρειάζεστε παραπάνω διευκρινίσεις ή οδηγίες ή έχετε ερωτήσεις που δεν απαντώνται στην περιγραφή του οικείου συμβολαίου στο eshop, τότε μπορείτε να μας αποστείλετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και σύντομα είτε ένας εκπρόσωπος του ΣΕΠΠΠ είτε ο ίδιος ο ασφαλιστικός πράκτορας θα επικοινωνήσει μαζί σας, αναλόγως με τη φύση του ερωτήματος, για να σας εξυπηρετήσει.