Med-on-Line Κάρτες Υγείας Για Πράκτορες ΟΠΑΠ

 
             

Ταυτόχρονα με τη σύναψη της συμφωνίας για την ασφάλιση των πρακτορείων ΟΠΑΠ, ο ΣΕΠΠΠ προχώρησε και σε συνεργασία με την εταιρία οργάνωσης και διοίκησης ιατρικών υπηρεσιών Med on Line, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών υγείας και περίθαλψης καταρχάς των Μελών και των οικογενειών τους.

Η Med on Line ιδρύθηκε το 2005, έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και δυνατότητα πανελλαδικής κάλυψης των απαιτήσεων του ΣΕΠΠΠ. Συνεργάζεται με πληθώρα φορέων και ασφαλιστικών ταμείων, όπως λόγου χάρη τα ταμεία δημοσιογράφων και νομικών.

Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση και τα υπάρχοντα συστήματα υγείας, μετατρέπουν την ιατρική περίθαλψη σε μια πολυδάπανη περιπέτεια, τόσο για τους ασφαλισμένους όσο και για ανασφάλιστους Πράκτορες, ο ΣΕΠΠΠ συνεργάζεται με μία εξειδικευμένη εταιρία και μεριμνά τόσο για την πρόληψη, όσο και για την αντιμετώπιση με οικονομικότερο και οργανωμένο τρόπο των αναγκών υγείας όλων των ομάδων των Μελών του, όπως επίσης των παιδιών και των ηλικιωμένων γονέων τους.

Μάλιστα, λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα του ζητήματος, όλα τα συμβόλαια υγείας που ξεκινούν από 78€ και φθάνουν τα 278€ για μία εξαμελή οικογένεια, με τεράστια ποικιλία καλύψεων, εξετάσεων και εκπτώσεων, θα παρέχονται μέσω του ΣΕΠΠΠ και της Med on Line σε όλους τους Πράκτορες ΟΠΑΠ, ανεξαρτήτως δηλαδή της εγγραφής τους ή όχι στον ΣΕΠΠΠ.

Η επιμέρους συνεργασία με τον ΣΕΠΠΠ ξεκινά στις δύο μεγαλύτερες πληθυσμιακά περιφέρειες, την  Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, εφόσον όμως εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ικανό αριθμό Πρακτόρων σε άλλες περιοχές, θα οργανωθεί εξίσου ένα ευρύτερο δίκτυο παροχής ιατρικών υπηρεσιών για την αντίστοιχη κάλυψη των αναγκών που θα προκύψουν.

Συνοπτικά, οι κάρτες υγείας για τους Πράκτορες ΟΠΑΠ (είτε ατομικές είτε ομογενειακές) προβλέπουν:

Πλήθος προγραμμάτων, εξετάσεων και παροχών προσαρμοσμένων στις σύγχρονες ανάγκες και στις οικονομικές δυνατότητες.

Ουσιαστικές δωρεάν παροχές στοχευμένες στην πρόληψη ή τη διάγνωση και θεραπεία.

Πληθώρα αναγνωρισμένων και αξιόπιστων συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων και κλινικών.

Εξειδικευμένους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων με μακροχρόνια εμπειρία.

Θεσμό οικογενειακού γιατρού.

Όλες οι λεπτομέρειες για κάθε κάρτα υγείας και τις παροχές της περιλαμβάνονται αναλυτικά στις 4 κατωτέρω μεγάλες ενότητες, ενώ ακολουθώντας τους συνδέσμους οδηγείστε στο  eshop της ιστοσελίδας μας, όπου μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας το συμβόλαιο που ταιριάζει στη δική σας περίπτωση.

Εάν πάλι αισθάνεσθε ότι χρειάζεστε παραπάνω διευκρινίσεις ή έχετε ερωτήσεις που δεν απαντώνται στην περιγραφή της οικείας κάρτας στο eshop ή εάν τέλος δεν είστε εγγεγραμμένος στο Συνεταιρισμό, ωστόσο θέλετε να επωφεληθείτε των παροχών, τότε μπορείτε να μας αποστείλετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και σύντομα ένας εκπρόσωπος είτε του ΣΕΠΠΠ είτε της Med on Line θα επικοινωνήσει μαζί σας, αναλόγως με τη φύση του ερωτήματος, για να σας εξυπηρετήσει.