Συμβόλαια WIND

Συνεργάζεστε με τον ΣΕΠΠΠ

Θέλουμε να έχετε το καλύτερο!!!

Αποκλειστική προσφορά για όλα τα μέλη μας και τις οικογένειες τους από την

 

 

Συνοπτικά τα δύο πακέτα κινητής τηλεφωνίας της WIND με προνομιακούς όρους και ειδικές παροχές για τον ΣΕΠΠΠ και τα Μέλη του περιλαμβάνουν:

 


 

*Έκπτωση 46% στο BTA 300 και 66% στο BW

*Τελικές τιμές με ΦΠΑ και τέλη
*18 μήνες διάρκεια συμβολαίου
*Απεριόριστη ενδοεπικοινωνία

*Πρόβλεψη επιδότησης κατά την ανανέωση

 

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη. Πατώντας το κουμπί Παραγγελία! στο συμβόλαιο που σας ενδιαφέρει, οδηγείστε στην αντίστοιχη ενότητα του e-shop, όπου κάνετε κλικ στο καλάθι, επιλέγετε ολοκλήρωση παραγγελίας και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας σε κάθε ζητούμενο πεδίο.

Στο σημείο Παρατηρήσεις / Σχόλια για τη παραγγελία επισημαίνετε είτε ότι πρόκειται για νέο αριθμό/σύνδεση είτε ότι πρόκειται για φορητότητα γραμμής/ μεταφορά στη WIND. Στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει στον ίδιο χώρο να συμπληρώσετε τον υφιστάμενο αριθμό σας, εάν είναι με συμβόλαιο ή κάρτα, καθώς και τον πάροχο.

Επίσης, εάν επιθυμείτε να εντάξετε και μέλος της οικογένειάς σε κάποιο από τα προγράμματα, τότε καταγράφετε ανάλογα τα στοιχεία του στο πεδίο αυτό (ή κάνετε εξαρχής και οποτεδήποτε ξεχωριστή παραγγελία).

Κάθε Μέλος έχει την ευχέρεια να προσθέσει έως και 5 συμβόλαια στο ΑΦΜ της επιχείρησής του, για τα οποία εκδίδεται ξεχωριστή κίνηση και λογαριασμός.

Πολύ σύντομα η ειδικά εξουσιοδοτημένη εταιρία και εμπορικός αντιπρόσωπος της WIND ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΔΑΚΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ (με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ΑΦΜ 099337783), θα επικοινωνήσει μαζί σας για οδηγίες σύναψης του συμβολαίου και ενεργοποίησης της σύνδεσης (δικαιολογητικά και υπογραφή συμβολαίου, λήψη αντιγράφου), χωρίς κανένα δικό σας κόστος ή επιβάρυνση. 

Για τις δύο εταιρικές προτάσεις της WIND, μπορείτε να υποβάλετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία στα τηλέφωνα 693 273 3646 και  2314 012624.