Συμβόλαια WIND

 

Μειώστε το κόστος της κινητής σας τηλεφωνίας

με τις ειδικές προσφορές της WIND μόνο προς τα Mέλη του ΣΕΠΠΠ

 

 

Κατόπιν διαπραγμάτευσης του ΣΕΠΠΠ για λογαριασμό των Μελών του εξασφαλίστηκαν τα κάτωθι δύο πακέτα κινητής τηλεφωνίας BUSINESS TO ALL της WIND με προνομιακούς όρους και ειδικές παροχές για τον ΣΕΠΠΠ και τα Μέλη του.

Κάθε Μέλος μπορεί οποτεδήποτε να επιλέξει για τον ίδιο ή/και τα μέλη της οικογένειάς του το συμβόλαιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους, επιτυγχάνοντας κέρδος για την επιχείρησή του και μέγιστη μείωση του κόστους επικοινωνίας τους συνολικά.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη. Πατώντας το κουμπί Παραγγελία! στο συμβόλαιο που σας ενδιαφέρει, οδηγείστε στην αντίστοιχη ενότητα του e shop, όπου κάνετε κλικ στο καλάθι, επιλέγετε ολοκλήρωση παραγγελίας και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας σε κάθε ζητούμενο πεδίο.

Στο σημείο Παρατηρήσεις / Σχόλια για τη παραγγελία επισημαίνετε είτε ότι πρόκειται για νέο αριθμό/σύνδεση είτε ότι πρόκειται για φορητότητα γραμμής/ μεταφορά στη WIND. Στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει στον ίδιο χώρο να συμπληρώσετε τον υφιστάμενο αριθμό σας, εάν είναι με συμβόλαιο ή κάρτα, καθώς και τον πάροχο.

Επίσης, εάν επιθυμείτε να εντάξετε και μέλος της οικογένειάς σε κάποιο από τα προγράμματα, τότε καταγράφετε ανάλογα τα στοιχεία του στο πεδίο αυτό (ή κάνετε εξαρχής και οποτεδήποτε ξεχωριστή παραγγελία).

Κάθε Μέλος έχει την ευχέρεια να προσθέσει έως και 5 συμβόλαια στο ΑΦΜ της επιχείρήσης του, για τα οποία εκδίδεται ξεχωριστή κίνηση και λογαριασμός.

Πολύ σύντομα η ειδικά εξουσιοδοτημένη εταιρία και εμπορικός αντιπρόσωπος της WIND ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΔΑΚΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ (με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ΑΦΜ 099337783), θα επικοινωνήσει μαζί σας για οδηγίες σύναψης του συμβολαίου και ενεργοποίησης της σύνδεσης (δικαιολογητικά και υπογραφή συμβολαίου, λήψη αντιγράφου), χωρίς κανένα δικό σας κόστος ή επιβάρυνση.

Συνοπτικά και οι δύο εταιρικές προτάσεις της WIND, για τις οποίες μπορείτε να υποβάλετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία στο τηλέφωνο 2314 012624 περιλαμβάνουν: 

 • Χαμηλά πάγια, με έκπτωση 50% στο BTA 300 και 70% στο BW σε σχέση με τον ισχύοντα τιμοκαταλόγο της WIND για όλη τη διάρκεια παραμονής στο δίκτυο.
 • Χρόνο ομιλίας προς όλα τα άλλα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, 300 ή 1500 λεπτά αναλόγως το πακέτο.
 • Απεριοριόριστη ενδοεπικοινωνία.
 • 1500 λεπτά το μήνα δωρεάν σε Σταθερά όλων των παρόχων.
 • 300ΜΒ ή 1500MB προαγορασμένο όγκο για το Internet.
 • Δωρεάν 100 λεπτά ομιλίας για Διεθνείς κλήσεις στο BW.

 • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για πάντα.
 • Σχετικά σημειώνεται ότι τα τέλη κινητής τηλεφωνίας δεν περιλαμβάνονται στις ανωτέρω αναγραφόμενες τιμές των προγραμμάτων και υπολογίζονται επί του παγίου και του ΦΠΑ. Εάν η χρήση βγει εκτός του παγίου με όσα αυτό περιλαμβάνει τότε οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: πάγιο + επιπλέον χρήση (-30%) + ΦΠΑ + τέλη κινητής τηλεφωνίας, που κατά την υπογραφή των συμβολαίων ανέρχονται σε ποσοστό 12%).

Τέλος, τα συμβόλαια για τα Μέλη του ΣΕΠΠΠ και τις οικογένειές τους:

 • έχουν 18μηνη διάρκεια.
 • προβλέπουν επιδότηση κατά την ανανέωση, την οποία κάθε Μέλος θα λαμβάνει όπως επιθυμεί.
 • και αναλόγως με τη συμμετοχή των Μελών  και την αποδοτικότητα της συνεργασίας, ο ΣΕΠΠΠ θα λαμβάνει αμοιβή από τον εμπορικό αντιπρόσωπο για τις υπηρεσίες του, όπως επίσης δώρα τα οποία θα κληρώνει με τη σειρά του στα Μέλη του.